EXCLUSIV. Leo Iorga, primul interviu dupa operatia suferita pe creier

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:15

Canta din nou, la nici o luna de la operatia pe creier pe care a suferit-o. Cu toate ca boala a lasat urme adanci pe trupul sau, Leo Iorga nu-si poate parasi marea dragoste: muzica.

Un material in exclusivitate, realizat de Cristina Oana si Daniel Costin. Inca se vad urmele bolii. Leo Iorga se deplaseaza cu greutate si se ajuta de o carja. Cu toate acestea, e foarte optimist.

Exista momente de depresie. Momente in care zici "Ma, oare cum o fi dupa?" Iti e frica sa nu devii o leguma si exista decizii pe care trebuie sa le iei, legate de tratament pentru ca de tine depinde ”, marturiseste Leo Iorga.

Priveste viitorul cu incredere. Stie ca Dumnezeu si oamenii il iubesc si asta ii da puterea de a merge mai departe: „ Inca nu parchez pe locurile de handicapati pentru ca inca nu conduc ”. „ Nu m-a socat prea tare pentru ca am mai trecut odata prin treaba aceasta si avand mare incredere in Dumnezeu si lucrurile decurgand asa. Dus de mana, practic, am fost dus de mana acolo, la spital ”.

La fiecare pas, i-au stat si ii stau alaturi familia si colegii de trupa.

Asta l-a ajutat enorm. Cu toate chinurile prin care a trecut si trece, Leo Iorga nu poate sta departe de scena si de public. Il obosesc drumurile prin tara la concerte dar nu ar renunta pentru nimic in lume la bucuria pe care le-o daruieste fanilor muzica sa. Leo stie ca il asteapta o vara lunga pentru ca trupa are programate deja 40 de concerte.

Intre ele isi va face, insa, timp si pentru radioterapie. E convins, insa, ca se face bine doar pe scena.

##VIDEO113874##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”