EXCLUSIV | Loredana Chivu, primele declarații după procesul câștigat împotriva fostului iubit. Vedeta povestește clipele de calvar prin care a trecut alături fostul partener: „Două nopți am dormit pe jos”

Autor: Diana Bostan

Loredana Chivu a câștigat procesul împotriva fostului iubit.

Sursa: Kanal D

Loredana Chivu a câștigat recent procesul împotriva fostului său iubit, care a acuzat-o de înșelăciune, gestiune frauduloasă, delapidare și abuz în serviciu, cerând despăgubiri în valoare de 100.000 de euro.

Decizia instanței este definitivă, iar Loredana a intervenit prin apel video în emisiunea ”Follow Us” pentru a discuta despre acest moment de cotitură în viața ei. Loredana Chivu a povestit că întregul „calvar” a început în momentul în care a fost agresată fizic de fostul partener.

Citește și: EXCLUSIV| Decizie definitivă în cazul Loredanei Chivu! Vedeta nu mai trebuie să-i plătească suma uriașă lui Dani Leș! Avocatul Adrian Cuculis a venit cu toate detaliile

Loredana Chivu a câștigat procesul împotriva fostului partener

Vedeta a dezvăluit faptul că după ce a obținut un ordin de protecție împotriva lui, au început procesele și amenințările. În discuția cu Ilinca Vandici și Teo Trandafir, Loredana Chivu a explicat că, în opinia sa, fostul iubit a acționat din răzbunare.

Citește și: Loredana Chivu, prima reacție după ce a fost executată silit: „Nu pot să mai stau liniștită în casa mea”. Fără ce bunuri de valoare a rămas fosta asistentă TV

Loredana Chivu a mai detaliat momentul în care a fost agresată fizic pentru prima dată, în timpul unei intervenții chirurgicale în Columbia, după care a rupt definitiv legătura cu fostul partener. Chiar și după despărțire, acesta a continuat să o urmărească și să o amenințe, inclusiv cu moartea. După întoarcerea în România, Loredana a obținut un ordin de protecție, dar procesele și intimidările au continuat.

Loredana Chivu: El a ridicat mână la mine în momentul în care eu eram la o operație pentru reconstrucție în Columbia. În momentul în care a ridicat mâna la mine, eu am rupt legătura cu el, iar el a început să mă urmărească chiar în Columbia, a intervenit poliția. Când m-am întors în România s-a încercat o împăcare, dar eu n-am mai putut sta în aceeași cameră cu acest om.

Mi-a transmis amenințări, că e în stare să mă omoare, că aruncă acid pe mine. Și așa am obținut ordinul de protecție împotriva lui.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Vedeta susține că mascații ar fi intrat în mod abuziv la ea în casă

De asemenea, Loredana a povestit că, în august 2023, mascații au descins în casa ei pentru a-i confisca bunuri, sub pretextul unui ordin de sechestru. Aceasta a descris situația ca fiind abuzivă și a afirmat că i-au fost confiscate chiar și obiecte personale, precum parfumuri și haine.

Loredana Chivu: Îmi jumuleau lucrurile din pereți, mi-au furat din parfumuri. Nu aveau ordin de percheziție, aveau un ordin de sechestru, dar nu definitiv. A fost abuziv. Nu mi-au lăsat nici măcar un pat, eu două nopți am dormit pe jos.

Citește și: Loredana Chivu, într-o relație cu fostul soț al Andei Adam! Cum a reacționat artista la aflarea veștii

Cu toate că o parte din lucrurile ei au fost deja vândute, Loredana rămâne optimistă în privința viitorului. Chiar dacă nu crede că va recupera toate bunurile, ea a menționat că a dat în judecată pe fiecare parte implicată. În ciuda greutăților, Loredana Chivu a subliniat că acum se simte mai bine și este pregătită să meargă mai departe, după acest lung și dureros proces.

Ilinca Vandici: Crezi că vreodată vei mai recupera din lucrurile alea?

Loredana Chivu: Sinceră să fiu...nu cred. O parte din ele au fost vândute, o parte urmează. Parfumuri, haine, adidași purtați. I-am dat pe fiecare parte în judecată.