EXCLUSIV! Mama lui Andrei Dascalu, primele REACTII inaintea Marii Finale Survivor Romania 2021! Ce spun englezii despre Razboinicul ajuns in a doua Semifinala

Autor: Alice Popescu
Andrei Dascalu, al doilea Razboinic care a primit Colanul Imunitatii in prima Semifinala Survivor Romani 2021

Andrei Dascalu tocmai si-a castigat Imunitatea in prima semifinala Survivor Romania 2021 si se apropie tot mai mult de Marea Finala a competitiei.

Andrei Dascalu, unul dintre cei mai buni concurenti de la Survivor Romania 2021 a ajuns in etapa celei de-a doua Semifinale Survivor Romania 2021 alaturi de Marius Craciun, Zannidache si Maria Chitu. Andrei si Marius au reusit sa obtina amabdoi colanul Imunitatii si automat au fost imuni in Consiliul de Eliminare de joi in care Elena Marin a parasit competitia Survivor Romania 2021 luandu-se adio de la Marea Finala.

SURVIVOR ROMANIA 2021. CINE este Andrei Dascalu si cum a ajuns unul dintre preferatii publicului in competitie

Are 23 de ani si este unul dintre cei cinci supravietuitori ramasi in lupta pentru marele trofeu Survivor Romania. Andrei Dascalu este un sportiv de performanta care a dovedit ca are calitatile necesare acestei competitii, atat pe traseu cat si in camp. De un calm desavarsit, mostenit de la mama sa, si cu o ambitie de fier, luata de la tatal sau, tanarul pugilist a trecut prin toate incercarile vietii si a dovedit ca este un campion.

" De la 7 ani a crescut in Spania, cand avea 16 ani am decis sa ne mutam in Londra. Am plecat din Constanta ca sa le oferim un viitor frumos, pentru ca in Romania nu se mai putea.... S-a adaptat greu in primul an. Imi spunea ca nu cunoaste pe nimeni, nu intelege ce i se spune. Dorea sa ne intoarcem in tara.

Am discutat mult cu el sa il incurajez. Cand a invatat limba a inceput sa isi faca si prieteni. In Anglia s-a acomodat mai repede, dorea sa faca performanta in sport. De aceea am lasat totul in Spania si am decis sa incepem o viata noua in Anglia", a povestit mama razboinicului, Steliana Dascalu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andrei si-a dorit sa faca sport de performanta de mic. La 7 ani a mers la un club de fotbal in Spania si de la 11 ani s-a decis sa urmeze o cariera de boxer. Prima medalie a castigat-o la 14 ani si, din toamna, se pregateste sa intre in lumea boxerilor profesionisti. Nu a fost niciodata infrant in ring si a dovedit si in jungla din Dominicana ca se poate adapta foarte usor in orice conditii si poate fi un invingator.

SURVIVOR ROMANIA 2021. DECLARATIA in exclusivitate a mamei lui Andrei inaintea Marii Finale de sambata, 10 iulie

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Cine a castigat SURVIVOR in sezonul trecut. Cele mai tari momente din Marea Finala

Desi a intrat mai tarziu in competitie, s-a integrat rapid si a devenit unul dintre cei mai buni marcatori la Survivor Romania.

Familia sportivului traieste la intensitate maxima tot ceea ce se intampla la Survivor Romania.

Sunt foarte mandra de el, dar simt o durere in suflet pentru ca acasa ii era bine, dar a fost decizia lui sa plece si il sustin. Privesc Survivor Romania ca pe un meci de box si nu pot decat sa il incurajez. Mi-a fost greu sa nu pot vorbi cu el, nu am fost niciodata atat de mult despartiti. Il stiu departe, singur, in conditiile grele. Mi-as fi dorit sa fiu acolo cu el, ii dadeam sfaturi sa fie cel mai bun. Nu-l lasam sa cada, ii spuneam ca poate, ca este bun, ca este un luptator. Am mari emotii cand ma uit la Survivor Romania. Il stiu toti vecinii englezi si il admira pentru curajul de a merge a o astfel de competitie grea si il vad ca pe un campion. Noi il iubim foarte mult si suntem mandri de ce a dat pe trasee. Stim ca poate ajunge pana la final", a subliniat cu emotie in glas mama pugilistului.