Exclusiv! Ce o împiedică pe Simina Loica se mute definitv în Germania alături de Bobicioiu și fiul ei: "Este complicat!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 sep 2023, 01:05

Simina Loica si Bobicioiu s-ar muta definitiv in Germania

Sursa: Instagram

Mama Siminei Loica si-a dorit sa vina din Germania special pentru a putea fi alaturi de fiica si nepotul ei.

Simina Loica a petrecut Crăciunul într-o mainera emoționantă deoarece mama ei a venit tocmai din Germania pentru a fi alaturi de neputul ei și de noul bărbat din viață fiicei sale. Foarte emoționată, femeia a povestit pentru wownews faptul că se bucura enorm că a putut fi alaturi de noua familie deoarece mai are o fiica în Austria pe care își dorește să o vadă, adică pe sora Siminei, mai exact. 

Simina Loica si Bobicioiu ar vrea sa se mute definitiv in Germania

Citește și: Exclusiv! George Zănoagă a acceptat să lupte în cușcă cu Bobicioiu. Cum a trecut peste conflictul cu Simina Loica

Mama Siminei a avut lacrimi în ochi în momentul când a văzut că fiica ei este într-adevăr fericita alaturi de noul bărbat din viață ei, Bobicioiu și mai ales că nepotul ei, Dominic tine foarte mult la el.

Simina a dezvăluit că cei doi au o relație speciala, mai ales de când au fost toți în Germania unde au petrecut foarte mult timp împreună.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina Loica, alaturi de parinti de Craciun

Simina Loica: "Am fost doua săptămâni în Germania. Am stat la mami și la tati!"

Mama Siminei: Înțelege mai multe, s-a maturizat. Are mai multe liniște, a început să mănânce mai bine. Și din Austria a venit la fel. 

Simina Loica: "Nu se poate să ne mutam, am vrea.

Ne-am pus un semn de întrebare, însă nu putem pentru că nu i-ar conveni lui Zănoagă. El daca ar fi făcut asta? De la câțiva ani, copilul poate lua anumite decizii. Noi am zis că îi plătim camera la hotel, biletul de avion să vina să-l vadă, însă este complicat. 

Cei doi nu exclud aceasta varianta, însă așteaptă că Dominic să mai crească desi și-ar dori foarte mult că el să aibă un viitor mai bun.

Simina și Bobi l-au dus în Germania pe Domi la părinții fostei concurente de la Puterea Dragostei unde au văzut cât de bine s-a simțit micuțul acolo.

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.