EXCLUSIV! Ce studii are Maria Lungu ce profesie are fosta iubita a lui Marinescu. S-a spus de multe ori că stă pe banii părinților, însă altul este adevărul

Author: Alice Popescu

Ce profesie are Maria Lungu

Sursa: Instagram

Maria Lungu simte din nou fiorii iubirii, asta dupa ce a avut o relatie tumultoasa cu Marinescu in celebrul reality show Puterea Dragostei.

Marinescu este istorie pentru Maria Lungu deoarece frumoasa moldoveanca simte din nou fiorii dragostei si se pare ca de data aceasta fosta concurenta Puterea Dragostei nu se mai arunca intr-o relatie cu ochii inchisi asa cum a facut cu fostul iubit din cadrul aceluiasi reality show.

Maria Lungu, detalii despre noul barbat din viata ei

Citeste si: Maria Lungu, dezvăluiri-bombă despre cum și-a prins iubitul înșelând-o înainte de nuntă: "I-am spart capul cu paharul!"

"Am o varsta, vreau sa ma asez! Nu mai vreau sa trec prin aceeasi experienta. Da, m-am vazut cu el aici in Bucuresti, nu vreau sa spun cum il cheama, hai o sa spun, o initiala "R", a participat si el la un show. Imi trimitea mesaje in timp ce eram in Casa si eram cu Marinescu. Sunt in cunoastere, vorbesc, e de aici, dar nu sunt gata sa ma afirm in aceasta relatie.

Ne-am vazut, a fost totul frumos, dar am nevoie de putin timp. Mi-a scris pe Instagram, nu mai vreau sa imi pierd timpul aiurea. M-a sustinut foarte mult in momentele cand ma certam eu cu Cristian. Imi trimitea mesaje de sustinere. Nu duceau la o discutie. Era o conversatie normala. A fost diferit. Eu vreau liniste, pe cineva care sa fie deja satul de femei, sa isi doreasca o femeie care sa fie doar pentru el.
Eu vreau copii, o casnicie. Eu nu mai vreau sa imi pierd timpul prin cubluri, a dezvaluit in exclusivitate pentru wownews."

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nu stiu daca isi doreste familie sau copii, dar isi doreste ca eu sa fiu bine. Este foarte important pentru mine acest lucru.

Ce studii si ce profesie are Maria Lungu

Maria a declarat ca vrea in viitorul apropiat sa se mute in Bucuresti deoarece vrea sa isi puna bazele unei afaceri cu haine, insa nu exclude nici posibilitatea de a intra in televiziune pentru ca asta isi doreste cel mai mult: "Pentru mine a inceput perfect acest an. Eu sper sa imi fie bine si pe plan profesional.

Eu vreau sa vin aici si sa imi continui cariera in televiziune. Ma gandesc sa fac si niste cursuri. Acum termin si scoala auto. Eu am facut design vestimentar la Londra si acum sunt stilistul unor mai multe persoane din Moldova."

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?