Exclusiv! Maria de la Casa Iubirii l-a dat uitării pe George definitiv: "Simt nevoia de cineva lângă mine"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 04 sep 2023, 00:40

Hotararea Mariei dupa ce George s-a intors in Romania

Sursa: Captură YouTube

Maria si George au incercat sa isi refaca relatia dupa ce au fost eliminati de la Casa Iubirii.

Cei doi foști concurenți de la Casa Iubirii și-au mai dat o șansă în afara show-ului matrimonial după ce relația lor eșuase în timpul emisiunii. Atât Maria cât și George au apărut împreună într-una din emisiunile Culisele Iubirii unde au vorbit despre relația lor și faptul că au ajuns la concluzia că nu pot fi fericiți unul fară celalalt. Cei doi doi erau în Spania la familia lui George când își anunțau marea iubire, însă se pare că miracolul n-a durat mai mult de o luna căci cei doi s-au și despărțit, iar George a plecat înapoi în Romania.

Maria a decis să mai rămână în Spania deoarece ea și-a dat demisia de la locul de munca pentru a fi împreună cu George și acum își încearcă norocul în aceasta tara.

Maria vrea sa isi refaca viata singura in Spania

Citește și: Exclusiv! Întorsătură de situație! Maria a rămas în Spania chiar dacă s-a desparțit de George: "Nu am simțit că a fost lângă mine"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fosta concurenta de la Casa Iubirii spune că focul dintre cei doi s-a stins, mai ales că a plâns de multe ori din cauza lui George, însă acum și-a revenit și se simte pregătită să iubească din nou: "Pregătită, cred că

sunt. Nu m-ar deranja daca ar fi cineva. Simt nevoia de cineva lângă mine. Trăim pentru iubire, cum să nu îmi doresc așa ceva. Sunt sigura că și el. M-aș bucura pentru el. Nu mai sunt șanse, s-a pierdut ce a fost. Am vorbit foarte mult cu cumnata lui și mama vitrega. Decât să stam așa, mai bine să oprim, așa m-au sfătuit. Noi am vorbit să fim prieteni după ce se termina relația, însă nu a fost așa. 

Maria își dorește să își revină și să se angajeze în Spania. Mai mult, fosta concurenta vrea să învețe și limba deoarece recunoste că nu știe o boaba de spaniola pentru că nici la telenovele nu s-a prea uitat, preferatele ei fiind filmele turcești.

 

Taguri: