Exclusiv! Marian, concurentul eliminat de la Casa Iubirii, impresionat de Sorin: "Este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 iul 2023, 01:40

Marian vorbeste despre falsitatea concurentilor de la Casa Iubirii

Sursa: Captură YouTube

Fostul concurent de la Casa Iubirii are numai cuvinte de lauda la adresa lui Sorin, cel care formeaza un cuplu cu Nicoleta.

Marian a rămas foarte impresionat de atitudinea și felul de a fi a unuia dintre veteranii show-ului matrimonial Casa Iubirii și anume Sorin. Fostul concurent îi lauda calitățile și spune că de multe ori i-a luat apărarea când a avut dreptate. Însă, Radu a fost cel care a vorbit cel mai urat despre el. Emanuel ar fi spus că a văzut în persoana lui o concurenta serioasa. Momentul lui pentru Andreea ar fi fost fals în opinia lui Marian, dupa cum declara fostul concurent pentru Culisele Iubirii.

Citeste si: Exclusiv! Cristian, fostul iubit al Ștefaniei de la Casa Iubirii s-a întors în România. Fostul concurent vorbește despre fata misterioasa din viața lui: "Încă o mai iubesc!"

Marian crede ca Emanuel si Andreea au un plan bine pus la cale

"Andreea a spus că nu poate avea o relație cu el că e prea copilăros, asta s-a întâmplat înainte de vacanta, însă după aceasta vacanta, a venit într-un mod miraculos cu o scrisoare că și-ar dori să își refacă relația.

Ei au vorbit în afara și au reglat ce au avut. S-au înțeles ce să facă și cum să facă, i-a făcut jocul și au ajuns împreună într-un mod miraculos. Este o oarecare falsitate acolo.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Marian, despre grupurile din Casa Iubirii

În opinia lui Marian, fetele au văzut că e ceva ciudat intre ei și l-au votat pe Emanuel, mai ales că el se aprindea de fiecare data și voia explicație pentru fiecare vot. Ca și ceilalți concurenți, Larisa are o problema cu Raluca considerand că Marian nu o place, iar ea joaca un rol:" Ea suntine că o enervează foarte tare falsitatea.

Avea foarte mulți nervi pe ea. M-a votat, are ea strategia ei pentru show. Oricum m-ar fi votat chiar daca nu era Raluca. Țoață Casa aia e împărțită în grupuri. Ea este cu Andreea și Bianca, pentru Larisa sare și Ionut. Emanuel este copia lui Ionut, ce face unul face și celalalt. Radu este imparțial, din ce am văzut. Eu o să mai schimb ceva vorbe cu Sorin și cu Kinga,
a dezvăluit Marian pentru Culisele Iubirii.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.