Exclusiv! Marian, primele declarații după eliminarea de la Casa Iubirii: "Bianca se folosește de Alin"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 18 oct 2022, 12:22

Marian a fost eliminat de la Casa Iubirii

Sursa: Captură YouTube

Concurentul eliminat din show-ul matrimonial are numai cuvinte de lauda la adresa Biancai spre deosebire de Raluca.

Marian, concurentul ce a fost eliminat în Gala de duminica ce tocmai a trecut, a reușit să surprida publicul cu laudele la adresa Biancai, cea despre care aproape toți concurenții eliminați vorbesc în termeni duri și spun că desi este una din cele mai frumoase fete din Casa Iubirii, este și foarte șireată, folosindu-se de unele tertipuri pentru a se face remarcata. Este de notorietate scandalul dintre ea și Sorin care durează de luni de zile.

Marian, numai cuvinte de la lauda la adresa Biancai

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba! Artistul a vorbit despre gestul fostei sotii care l-a deranjat foarte tare: "A postat intenționat, trebuia să tină pentru ea"

"Când am vrut să o cunosc la început pe Bianca, am avut timp să îmi dau seama că este o fata finuta, super faina, este ce trebuie, într-un cuvânt, însă nu ne-am înțeles din punct de vedere al caracterului, suntem ca apa și uleiul,

a spus Marian pentru Culisele Iubirii. Fizic ne potriveam, exista o compatibilitate. Ea este de nota zece, arata și bine, e parfum. M-a vorbit numai de bine și pentru asta o apreciez. Nu bag mana în foc daca o să iasă cu Alin. Bianca îl folosește pe Alin, asta susțin băieții. Bianca este genul care își da cu părerea despre toate relațiile din Casa chiar daca nu e întrebată.
Cred că este singurul defect al ei.  Eu pot să zic că îi doresc tot binele din lume, pare că e ceva acolo.

Marian si-ar fi dorit o relatie cu Kinga

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marian are numai cuvinte de lauda la adresa Kingai pe care o considera fata ideala, însă ea a susținut mereu că Radu este cel potrivit pentru ea. Fostul concurent mai recunoaște că a intrat în Casa pentru Kinga și Bianca. Însă, când vine vorba despre Raluca, altfel stau lucrurile. 

Mi-am dorit să o cunosc pe Kinga mai mult decât pe Raluca. Ea nu a fost deranjata din ce am observat.

Nu am apucat să ne cunoaștem, eu și Raluca, dar era și vârstă care ne ținea în loc. Ea susținea că nu mă place pentru că mi-am arătat latura copilăroasă, mai de caterinca. A fost o relația mai complicata, au fost toți concurenții împotrivă noastră că eram falși, a dezvăluit Marian pentru Culisele Iubirii.