Exclusiv! Marinela Mavrodin și Robert au aflat daca au băiețel sau fetiță: "Ne-am dorit ca acest eveniment să fie făcut alaturi de familie"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 27 iun 2023, 01:40

Mary si Robert au aflat sexul bebelusului

Sursa: Captură YouTube

Mary si Robert, fosti concurenti de la Puterea Dragostei, vor deveni peste cateva luni parinti, iar in urma cu cateva ore au aflat si sexul bebelusului.

Cei doi foști concurenți de Puterea Dragostei sunt în culmea fericirii după ce au aflat că vor deveni părinți peste câteva luni. Mai mult, atât Mary cât și Robert nu se așteptau la o asemenea surpriza, iar tot ce li s-a întâmplat merita sărbătorit cum se cuvine. După ce și-a anunțat sarcina, Mary a dezvăluit că nu își dorește să afle sexul copilașului decât în cadrul unui eveniment special organizat alaturi de familie și cei mai apropiați prieteni.

Citeste si: Exclusiv! Simina Loica, Dominic și Bobicioiu s-au afișat ca o adevărată familie: "Au intervenit și oameni și părinți între noi, însă totul ne-a apropiat"

Mary si Robert au aflat sexul bebelusului

"Sunt foarte agitata pentru că vreau să iasă totul perfect. Tot ce este aici am făcut noi alaturi de prieteni. Cu siguranță, la botez nu o să mai facem noi singuri, o să avem un organizator, nu ne pricepem.

Se vede un pic că burtica a crescut. Nu am avut nicio problema, niciun simptom, nici grețuri
, a dezvaluit Mary pentru wownews.

Nu a trecut mult și cei doi, foarte emoționați și foarte nerăbdători au aflat că vor avea un băiețel. Familiile celor doi au venit special din Italia pentru evenimentul organizat de către Mary și Robert:" Așa cum și-a dorit el, este băiat, îmi doresc să fie sănătos, evenimentul a fost așa cum ne-am dorit.

Toată lumea a plâns, toți știau ce ne dorim, el a castigat și pariul. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tatal lui Robert a intarziat la petrecere

Citeste si: Exclusiv! Xenia a dat cărțile pe fata despre relația cu Radu după ce a fost eliminată de la Casa Iubirii: "E o fire foarte răzbunătoare, îi placea doar ambalajul!"

Robert: "Aștept să vina mai repede. Vom începe să cumpăram tot ce e necesar pentru el, să îi facem camera...Și vreme a ținut cu noi. Tata a întârziat pentru că a fost trafic, el a ajutat cu toate pregătirile de aici.

Totul vom pastra că amintire. 

Mary: "Cred că bebele ne-a ținut în suspans, o să îi spun când o să crească mai mare. Abia așteptam să detonam artificiile. Când am văzut că e băiat, m-am bucurat foarte tare, da, îmi doream foarte tare fata, însă acum nici nu mai contează. Ne dorim doi copii, maxim, a mai spus Mary foarte emoționată.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.