EXCLUSIV Marius Crăciun, la un pas de marea finală Survivor România 2021. Detalii neștitute din viața concurentului: „La 18 ani, Marius s-a angajat la...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 27 iul 2022, 16:20
Marius Crăciun, concurent la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Marius Crăciun este la un pas de a ajunge în marea finală Survivor România 2021 și de a-și îndeplini marele vis. Ce dezvăluiri a făcut mama concurentului despre el?

Marius Crăciun se află printre cei 4 concurenți care luptă pentru un loc în marea finală Survivor România 2021. Este determinat să câștige, lucru pe care și l-a propus încă din primul moment în care a ajuns în Republica Dominicană.

Marius Crăciun, un adversar de temut pentru restul concurenților de la Survivor România 2021

Calm, empatic si foarte bun sportiv, Marius Craciun a dat dovada in cele aproape cinci luni de cand este in jungla din Republica Dominicana ca este un concurent de temut, un

„vitezist” cu o capacitate foarte mare de concentrare la final. A practicat 12 ani de judo de performanta si este pasionat de parkour.

"Pentru mine Survivor inseamna mai mult decat rezistenta, decat a-ti depasi limitele, e mai mult decat iti poti imagina. Nu m-ar putea face nimic sa renunt in competitia asta", declara Marius Craciun in momentul in care s-a alaturat echipei Razboinicilor de la Survivor România 2021.

Marius Crăciun și-a uimit colegii cu performanțele de pe traseu, acesta fiind considerat unul dintre cei mai buni concurenți din competiție. Acum, Marius Crăciun este la un pas de marea finală Survivor România 2021, iar emoțiile sunt mai mari ca niciodată pentru concurent.

Citeste si: COLANUL de imunitate a fost adjudecat! Cine este finalistul zilei?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama lui Marius Crăciun a făcut publice detalii neștitute din viața concurentului. Nu a avut o viață ușoară!

Marius Crăciun a demonstrat la Survivor România 2021 că este un bărbat puternic și că poate face față oricărei provocări. Deși este mereu optimist, concurentul se pare că nu a avut o viață lipsită de greutăți, după cum chiar mama acestuia a povestit.

S-a adaptat rapid conditiilor vitrege si lipsurilor, pentru ca, in ciuda unui optimist si al unui echilibru afisate in conditiile grele de la Survivor Romania, tanarul nu a

avut o viata usoara. A fost crescut insa cu multa iubire si familia este cea mai importanta pentru el.

"Eu si sotul meu nu am avut o viata prea usoara si, probabil, Marius m-a vazut pe mine cat m-am zbatut. Nu-mi luam concediu, munceam si sambata si duminica ca sa pot sa le ofer lor o viata  normala. Duceau lipsa de anumite lucruri, dar a dorit sa ma rasplateasca pentru grija si sustinerea pe care le-am dat-o", a povestit mama razboinicului, Maria Craciun.

Cea care i-a dat viata traieste cu sufletul la gura fiecare evolutie a fiului ei pe traseu si spera ca acesta sa ridice marele trofeu la finalul competitiei. Femeia este mandra de razboinic si spune ca fiul sau a stiut mereu ce isi doreste si a muncit de tanar pentru visul sau dar si pentru a-si ajuta parintii, cu atat mai mult cu cat tatal sau are mari probleme de sanatate.

"Tatal lui este bolnav de noua ani. A avut o criza de epilepsie care a lasat ceva urme cerebrale, are pierderi de memorie. A fost stalpul familiei, atunci Marius avea 16 ani. I-a fost foarte greu. Aveam un singur salariu, ne era foarte greu. La 18 ani Marius s-a angajat la o fabrica de paine, avea 1500 de lei, lucra in ture si mergea si la facultate. Dupa un an nu l-am mai lasat, ii era foarte greu, facea si sport, se antrena, muncea, invata, nu mai facea fata. A avut ambitia sa castige bursa la facultate", a rememorat cu emotie mama concurentului Survivor Romania.

Deși nu a intrat în competiția Survivor România 2021 încă de la început, Marius Crăciun s-a integrat rapid și a luptat pentru echipa din care a făcut parte până în momentul în care a ajuns la jocurile individuale. Marius Crăciun vrea să intre în finala Survivor România 2021, iar la sfârșitul competiției să ridice trofeul Survivor România 2021 și să câștige premiul cel mare. Toate aceste lucruri îl motivează să lupte cu îndârjire pe ultima sută de metri și să nu țină cont de nimic. 

Citeste si: FINALA SURVIVOR ROMANIA 2021. Ce surpriza uriasa ii asteapta pe concurenti. Daniel Pavel a facut MARELE ANUNT. CINE va fi prezent in Marea Finala

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.