EXCLUSIV: Mesajul lui Vladimir Draghia pentru viitorii concurenti EXATLON! Ce spune marele castigator al primului sezon

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 19 iul 2018, 13:24

Inscrierile pentru al doilea sezon EXATLON au atins un numar record.

Peste 10.000 de persoane au aplicat pana in acest moment pe pagina www.exatlon.ro pentru a participa la cel de-al doilea sezon al show-ului fenomen.

Vladimir Draghia, marele castigator al primului sezon, are si un mesaj pentru viitorii concurenti.

"La <Exatlon> participi pentru a castiga in primul rand luptele cu tine. Fiecare zi petrecuta acolo a fost o victorie. Toti ne-am intors <imbunatatiti> din Republica Dominicana, toti ne-am intors cu victoriile noastre.

Citeste si: Mariana de la Exatlon, lacrimi de bucurie! Gigi Becali i-a readus speranta in suflet printr-un gest remarcabil! Iata cum a reactionat razboinica si ce are de gand sa faca in viitor!

"Al doilea sezon <Exatlon> ar trebui sa fie si mai frumos, si mai spectaculos! Viitorii concurenti nu trebuie doar sa strabata drumul parcurs de noi, trebuie sa-l duca mai departe! Descoperiti-va, lasati-va descoperiti!", a spus Vladimir Draghia.

Toti ce care au implinit varsta de 18 ani, au rezistenta fizica, indemanare si psihic puternic si isi doresc sa participe in cel mai spectaculos si adevarat reality al momentului se pot inscrie la casting pe pagina www.exatlon.ro.

Aceasta este experienta care te poate impinge dincolo de limite si iti va schimba viata!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.