EXCLUSIV! Mihaela Radulescu, o diva care merge cu autobuzul VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 04:45

Pe Mihaela Radulescu am intalnit-o la un eveniment exclusivist de lansare a unei masini de lux.

Daca tot este in Romania cu treaba, vedeta profita de ocazie sa ii vada si pe cei dragi. Mihaela ne-a marturisit ca este o pasionata a masinilor frumoase, insa nu conduce atat de mult pe cat credeti. La Monaco, acolo unde s-a mutat de cativa ani, duce o viata de femeie simpla. Merge in fiecare zi cu autobuzul si asa si-a obisnuit si fiul. Nu mai pierde timp cu parcarea, insa in luxul care troneaza la Monte Carlo, nu ne mira ca Mihaela a optat pentru aceasta varianta.
Pana si autobuzele au conditii impresionante!

Nu se compara insa cu mentalitatea romanilor care doresc sa epateze cu orice ocazie. Mihaela are insa si o explicatie pentru dorinta unor barbati de la noi din tara de a avea cat mai mult. De vina ar fi femeile care intors mai usor capul dupa un barbat cu o masina de ultimul racnet decat dupa un barbat interesant, dar care nu vrea sa iasa astfel in evidenta.
Cu toate acestea, Mihaela se simte cel mai bine acasa, pentru ca aici e inconjurata de persoanele dragi ei. Toate sarbatorile de iarna le-a petrecut in Romania, anul acesta insa nu mai stie.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.