Exclusiv! Mihai Mitoșeru a spus adevărul daca are sau nu o relație în acest moment: "Nu sunt genul de om care să se arunce într-o relație doar pentru a fi cu cineva"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 12 iul 2023, 02:30

Mihai Mitoseru a spus daca e sau nu singur

Prezentatorul "Se striga darul!" este unul dintre cei mai amuzanti oameni de televiziune si nu ezita sa spuna lucrurilor pe nume atunci cand e cazul.

Desi este o fire exuberanta, volubila, mereu cu glumele la el, Mihai Mitoseru este o vedeta care își tine viață privata departe de ochii curioșilor, însă niciodată nu a refuzat să răspundă atunci când a fost întrebat clar despre un detaliu în ce-l privește. Cum mulți telespectori îl urmăresc la emisiunea pe care o prezinta alaturi de Gratiela Duban, "Se striga darul!" care e difuzata în fiecare duminica de la ora 23:00, vor să afle daca a reușit cineva până acum să îl cucerească, după divorțul de fosta lui sotie.

Prezentatorul nu a stat pe gânduri și a oferit și răspunsul așteptat de către fanii care îl urmăresc.

Citeste si: Exclusiv! Pe mâna cui își lasă Ilinca Vandici copilul atunci când merge la evenimente mondene: "Ea e acolo indiferent de ce se întâmplă"

Mihai Mitoseru: "Sunt trei ani de cand am divortat!"

"Eu am avut doua relații, una de zece ani și una de 14 ani.

Intre ele am avut șase ani în care am fost singur. Sunt trei ani de când am divorțat și sunt singur, nu am, practic, o relație oficiala. Cred că am nevoie de timp. Nu sunt genul de om care să se arunce într-o relație doar pentru a fi cu cineva. Normal că îmi doresc o partenera, îmi doresc o familie, dar trebuie să fie acea femeie cu care să simt că vreau să rămân, iar ea să își dorească același lucru de la mine
,
a precizat Mihai Mitoseru pentru kanald.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cât despre emisiunea pe care o prezinta, actorul a dat câteva detalii din culise, de la filmări, unde se întâmplă tot felul de lucruri amuzante al căror protagonist este chiar el.

Mihai Mitoseru, protagonistul unor faze amuzante la filmarile pentru "Se striga darul!"

"Sunt extrem de multe momente amuzante, cred că fiecare ediție are cel puțin unul.:) "Se striga darul" înseamnă și multa munca, dar și distracție. De obicei se întâmplă că eu să plec un pic mai devreme spre locația unde are loc evenimentul, pentru că durează mai mult până este gata Gratiela Duban. S-a întâmplat, de exemplu, să ajung la alta nunta, pentru că erau doua saloane alăturate, mirele și mireasa nu ajunseseră și erau doar invitații pe care nu aveam de unde să îi stiu.

Am făcut poze, am glumit cu ei, am și prezentat o parte din spectacol până când m-a sunat producătorul să mă întrebe unde sunt. Eu i-am spus că sunt deja la nunta.:) Mi-am dat seama că eram în salonul greșit și cel mai amuzant este că nuntașii cărora deja le prezentasem o parte din nunta cealalata mă rugau să rămân în continuare,
a povestit Mihai extrem de amuzat.