EXCLUSIV. Mihail Majearu, fosta glorie a Stelei crede ca elevii lui Reghecampf alcatuiesc acum o familie

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:51

Mihail Majearu, fosta glorie a Stelei spune ca actuala echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf arata ca o adevarata familie. Majearu nici nu concepe ca Steaua sa nu se calificice in primavara europeana.


In 1986 numele lui Mihail Majearu, flutura pe buxzele tuturor iubitorilor fotbalului din Romania, fiind considerat unul dintre cei mai valorosi jucatori ai acelei perioade. Azi, Miti Majearu, care-si duce traiul de zi cu zi, nu departe de Bucuresti, urmareste evolutia echipei Steaua din fata televizorului.Contactat in exclusivitate de WOWbiz, Miti Majearu s-a declarat multumit de cum arata Steaua azi, explicand ca echipa a ajuns datorita antrenorului Laurentiu Reghecampf la un anumit grad de maturitate, fiecare dintre jucatori intelegandu-si perfect rolul pe care trebuie sa-l joace in cadrul echipei.
"Am vazut la Steaua o unitate de echipa. Se simte ca jucatorii sunt ca intr-o familie, asa cum eram noi, pe vreme cand imbracam tricoul ros-albastru. Este meritul lui Laurentiu Reghecampf ca a reusit sa-i faca pe jucatori sa-si inteleaga perfect rolul pe care trebuie sa-l joace in cadrul lotului. Cred ca sca Steaua nu mai poate pierde calificarea in primavara europeana. Are sanse mari, ca in meciul urmator, de la Bucuresti sa obtina chiar o victorie importanta in fata nemtilor de la Stuttgart", a declarat Mihail Majearu, in exclusivitate pentru WOWbiz.
Cum in ultima vreme, Majearu nu a mai ajuns la meciurile Stelei, din cauza distantei destul de mari dintre localitatea in care sta si Bucuresti, spune ca ar face un efort de a veni la ultimul meci al ros-albastrilor, sustinut de acestia la Bucuresti, in grupele Europa League, in fata lui Stuttgart. "Va fi un meci interesant. Chiar daca intilneste o echipa germana, Steaua are un mare avantaj.
Are un antrenor care cunoaste foarte bine stilul de joc al nemtilor
", a adaugat Majearu pentru WOWbiz. (Razvan Ionascu)

 

Taguri: