Exclusiv! Mike Diamondz recunoaște că a avut o viață turbulentă: "Am fost prins pentru trafic de substanțe interzise"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 09 aug 2023, 03:35

Mike Diamondz, despre perioada turbulenta

Sursa: Captură YouTube

Artistul nu se sfieste sa vorbeasca despre una din cele mai grepe etape din viata lui care l-a determinat sa se schimbe radical.

Mike Diamondz are o viață liniștită în prezent, însă recunoaște că în tinerețe nu a fost deloc un sfanț, cel puțin în perioada 18-22 de ani când a fost una cu probleme pentru celebrul artist. Acum, în vârstă de 39 de ani, artistul spune că a învățat multe din acea perioada și nu ar mai repeta niciodată acele greșeli.

Citește și: Exclusiv! Manuela Oprișiu nu mai plânge după tatăl fetiței sale: "Nu-mi doresc pe nimeni alături de mine!"

Mike Diamondz, probleme cu substantele interzise in tinerete

"Este o greșeală din viață mea și este ok să inspir lumea, a povestit cantaretul pentru wownews. Daca te regăsești în chestia asta, fugi. M-a schimbat în bine pentru că apoi m-am întâlnit cu femeia care mi-a dăruit cei doi copii, am făcut o familie. M-am căit, am avut ce învață, am avut o perioada turbulenta.

Am fost prins în niste cercuri și asta a fost greșeală mea. Țoață lumea greșește, însă e păcat să ramai în greșeală aia, să perseverezi. Noi răspundem pentru tot ce facem."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Referitor la viață de familie, Mike Diamondz spune că o perioada de opt ani și-a crescut fetele singur.

El a luat acest lucru că pe o provocare. Tatăl lui l-a crescut singur o vreme, sunt 11 frați, însă vitregi. El este cel mai mare și a stat mereu lângă părintele lui până s-a recăsătorit: "Am admirat răbdarea lui de a mă creste singur. Mi-am făcut viață cu tata!"

Mike Diamondz si-a crescut fetele 8 ani singur

Comunicarea cu copiii este mult mai fluida acum.

Ele acum sunt cu mama lor. Vorbesc foarte mult cu cea mare. Daca ți-l scapi de tânăr, e greu. Mă uit și în exterior să văd. Eu sunt roman, ea a venit să facă facultatea în Romania, apoi să se întoarcă în Nigeria, au apărut fetele, despărțirea și s-a dus acolo fară nimic. Eu i-am zis să își facă viață și am avut convenția asta. Mândria aduce toxicitate,
a dezvăluit artistul.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.