Exclusiv! Mirabela Dauer, episod care ar fi putut sa o coste viața: "Era să mor trasă în țeapă"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 30 iun 2023, 09:35

Ce a patit Mirabela Dauer in copilarie

Sursa: Instagram

Cantareata a povestit un episod la prima vedere amuzant, insa pe vremea respectiva, lucrurile au stat altfel avand in vedere situatia materiala a familiei.

Îndrăgită artista care a incantat generații la rand cu refrenele melodiilor sale are foarte multe amintiri din copilărie de care își amintește cu drag și totodată cu nostalgie. Ceea ce multa lume nu știe, este faptul că artista a avut o viață destul de grea după ce tatăl ei a fost arestat, iar Mirabela și sora ei ramând în grija mamei și a unchiului lor. Artista recunoaște că nu condiția sociala a fost o problema în ce privește familia, ci greutățile din punct de vedere moral.

Cu toate acestea, n-a uitat să fie copil și s-a bucurat de o perioada frumoasa chiar daca a făcut și o mulțime de prostii care au supărat-o pe mama ei.

Citeste si: Exclusiv! Cum se descurcă la scoală Sofia, fiica lui Victor Slav și a Biancai Drăgușanu. Puștoaica este în clasa 0

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"I-am luat singura haina de blana a mamei. Pe vremuri oamenii puneau în beci lazi cu carotfi cu ceapa pentru iarna și eu am făcut o pozna și m-am ascuns în lada de cartofi și m-am învelit cu haina de blana. Eram mica, fratele tatălui mai avea grija de noi cât a putut și el și făceam numai năzbâtii. Era să mor înfiptă în teapa la scoală,

a spus foarte amuzata Mirabela Dauer pentru kanald.ro. Jucam hoții și vardiștii, eram în Romania, eu nu am vrut niciodată să rămân în Israel și în nicio parte.

Mirabela Dauer: "In Israel nu am mai fost de patru ani"

Venind vorba de acest lucru, Mirabelei îi place foarte mult să își petreacă vacantele într-un singur loc, la soare, în Tenerrife: "Mă mai duc în Israel din când în când.

Nu am am mai fost de patru ani. Îmi mai place și Viena, am și o cafenea preferata. În America îmi place cel mai tare, tot de patru ani nu am mai fost. În Tenerife îmi mai place foarte mult, dar e scump," a spus Mirabelă foarte entuziasmata.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?