EXCLUSIV! Motivul pentru care Betty, fiica lui Florin Salam, nu va cânta manele niciodată

Author: Alice Popescu
Actualizat: 03 dec 2022, 00:55

De ce nu vrea Betty Salam sa cante manele

Sursa: Instagram

Betty Salam, asa cum multi dintre fani o cunosc, a dezvaluit recent cateva secrete din viata de familie si profesionala pe care poate unii dintre admiratorii ei nu le stiau.

Betty Salam sau Betty Blue asa cum o cunoscut admiratorii sai a dezvaluit recent faptul ca multi incearca sa o compare cu tatal ei, celebrul Florin Salam. insa fiica lui subliniaza faptul ca aceasta incercare este zadarnica pentru ca este constineta ca nu va ajunge vreodata la nivelul tatalui ei si mai mult, au stiluri diferite de a canta. Betty a mai spus ca niciodata ea nu va canta manele pentru ca mereu vor fi carcotasi care ii vor compara vocea cu cea a parintelui sau: "Oamenii nu or sa vada si am preferat sa raman aici.

Nu voi canta manele si daca as vrea, ar trebui sa cant la acel nivel si ori ajung acolo, ori nu. Am devenit foarte sincera si daca deranjez pe cineva care e problema?"

Citeste si: Armin Nicoară și Claudia Puican, achiziție de zeci de mii de euro în Dubai! "Plecăm din țară! Ne mutăm!" Iată cum a reacționat Teo Trandafir

Betty Blue nu vrea sa cante niciodata manele

Mie imi place sa muncesc foarte mult, sa vin obosita acasa. Sa imi fac o vacanta dupa ce am muncit. Daca nu fac nimic, ma enerveaza foarte tare. Dupa ce am nascut, am avut cea mai mare ambitie, eram in stare sa fac orice pentru cariera mea si a venit virusul. Mi s-a intamplat asa, a fost dubios.

Ca niciodata in viata mea...Imi place foarte mult sa muncesc. Daca ma intrebi pe mine, manelistii sunt cei mai munciti oameni. Ei stau cu zilele plecati si stilul de muzica e foarte greu. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Betty Salam, cel mai mare aparator al tatalui ei

Eram mica, dar tatal meu a fost foarte judecat de oameni. Eu stateam cu el in casa si era foarte suparat. Se chinuia sa nu simtim lipsa aia. Prin el nu am simtit asa o durere mare. Ei habar cine era omul respectiv. Cand ma duceam la televizor sa vorbesc despre mine, ei ma puneau sa vorbesc despre ce se intampla. Eu m-am dus fix in perioada aia.

Pana la urma e tatal meu, trebuie sa ii iau apararea. Nu am cum altfel, e datoria mea. Mi-a oferit tot ce am vrut eu, vorbesc de dragoste, de grija, nu am cum sa nu il apar. O spun prea mult si spun ca exagerez. Nu a stat el langa noi, dar tot pentru noi a fost plecat. M-am educat singura, m-am descurcat singura. Sunt mandra de asta si voi merge cu capul sus."

Citeste si: Larisa Udilă, înjurată și agresată în plină stradă: ”Mi-a dat mare pumn în față”. Evenimentul care a marcat-o profund

Betty a mai declarat in acelasi podcast ca nu o mai deranjeaza ca se vorbeste urat despre ea, insa apreciaza doar pe cei care o apreciaza. Fiica lui Florin Salam ii este recunoscatoare admiratorilor care ii trimit mesaje frumoase si uneori are mai mare incredere in cei care ii spun ce simt decat unii prieteni pe care ii are, a declarat Betty pentru podcastul Roxanei Nemes de pe wownews.ro

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.