Exclusiv! Natalia spune motivul pentru care Larisa și Ionuț nu pot forma un cuplu deși sunt suflete pereche: "Nu acceptă anumite chestii, îmi pare rău pentru ei"

Author: Alice Popescu

De ce Larisa si Ionut nu pot forma un cuplu

Sursa: Instagram

Fosta concurenta de la Casa Iubirii a povestit despre motivul pentru care cei doi tineri nu pot sa ajunga sa fie impreuna.

Natalia, una din frumoasele foste concurente de la Casa Iubirii, și-a dat cu părerea pe baza interacțiunii pe care a avut-o cu cei doi în timpul show-ului matrimonial și cunoscând și câteva detalii din bucatarila relației celor doi, a putut să dezvăluie un posibil motiv pentru care ei doi nu pot ajunge să se înțeleagă și să formeze un cuplu stabil. Se pare că Ionut ar fi cel care nu poate trece peste anumite lucruri și nu le accepta în ce o privește pe Larisa.

Citeste si: Jador nu a fost invitat la aniversarea lui Culiță Sterp? Ce făcea cântărețul în timp ce Culiță petrecea de mama focului de ziua lui

De ce nu pot forma un cuplu Larisa si Ionut in Casa Iubirii

"Larisa și Ionut nu pot forma un cuplu pentru că el nu accepta anumite chestii, a

spus Natalia pentru wownews. Când am văzut că s-a finalizat totul și nu mai e cale de întoarcere, mi-a părut foarte rău, sincer. Cred că erau și sunt cuplul cel mai picant, cel mai urmărit pentru că se despărțeau, se împăcau, toți așteptau se se sărute. Emisiunea o să se termine și mai e viață de afara. Mai sunt cazuri când afara se năștea iubirea.
Eu cred că pot fi șanse pentru ei în afara. Eu cred că exista un foc intre ei doi. Ei se vor vedea după emisiune, la început că prieteni.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Natalia crede in cuplul format din Sorin si Nicoleta 

Natalia spune că pentru ea iubirea este ceva ce nu iți permite să mai vezi defectele celuilalt și în cazul ei, ea i le-a văzut lui Sorin, deci nu a fost

nici o clipa vorba de o iubire. Cât despre Sorin și Nicoleta, Natalia crede în cuplul lor: "Cata actorie să fie. Mă uit doar la secvențele de pe Instagram, nu pot să spun acum daca cred sau nu, însă au petrecut mult timp împreună, le urez tot ce e mai bine."