EXCLUSIV! “Nici măcar pasta lui de dinți și periuța nu sunt mișcate” Marcela Fota, mărturisiri sfâșietoare la trei ani de la moartea soțului. Ce decizie a luat fiul artistei după decesul tatălui său

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 09 feb 2023, 21:21

Nicio poză nu este mișcată, nici măcar periuța lui și pasta de dinți nu sunt mișcate”

Sursa: Instagram Marcela Fota

Interpreta de muzică populară Marcela Fota a făcut dezvăluiri incredibile despre tragedia care i-a marcat viața în urmă cu trei ani. Moartea soțului i-a marcat profund existența.

Marcela Fota este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică de la noi. Deși are mare succes și se bucură de notorietate, viața vedetei a fost marcată de câteva tragedii, una dintre ele este chiar moartea soțului ei, care a murit fulgerător în urmă cu trei ani, chiar în perioada sărbătorilor de iarnă, în timp ce se afla într-o instituție publică pentru a plăti taxele anuale, moment în care a suferit un infarct.

Cum arată casa Marcelei Fota la trei ani de la moartea soțului

La un moment dat, Marcela Fota a declarat că lucrurile sunt neschimbate în casa după moartea  soțului său, mai ales camera lui. Acum, artista a făcut noi dezvăluiri despre schimbările care au avut loc în ultima vreme și despre decizia fiului său, David, de a se muta în camera tatălui său.

Citește și: Mariana Ionescu Căpitănescu, mărturisiri cutremurătoare despre cele mai dificile momente din viața sa! „Am trecut printr-o perioadă de anxietate și a urmat una de ușoară depresie”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit WoWnews, artista a recunoscut că nu a mutat nimic din casă, lucrurile sunt intacte așa cum le-a lăsat soțul ei înainte de tragedia care a avut loc în urmă cu trei ani.

”Camera lui am schimbat-o acum câteva luni, în rest, absolut toată casa arată exact așa cum arăta când a fost această întâmplare. Nicio poză nu este mișcată, nici măcar periuța lui și pasta de dinți nu sunt mișcate, însă, camera, așa cum v-am spus, nepotul meu, atunci când s-a întâmplat cu tatăl lui David, am hotărât să-l

iau să se mute definitiv să locuiască la mine...O perioadă au dormit amândoi în dormitorul lui David. Cu câteva luni în urmă, David a spus că vrea să se mute în dormitorul în care a dormit tatăl lui și am renovat dormitorul, l-am făcut pe gustul lui, așa că, acum, David locuiește în acel dormitor”, a dezvăluit Marcela Fota pentru Wownews.

Citește și: Marcela Fota a reușit să-și cumpere bolidul de lux pe care soțul i l-a promis înainte să se stingă din viață: „Știu că soțul meu se uită” Artista se plimbă acum la volanul unei mașini de sute de mii de euro