EXCLUSIV: O apropiată a Alexandrei, tânăra ucisă de iubit într-o cameră de hotel, a rupt tăcerea: „I-a rupt coloana și gâtul”. Ce s-a întâmplat între cei doi înainte ca bărbatul să recurgă la gestul macabru

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 28 iun 2024, 17:40

Alexandra și-a dorit să pună punct relației cu Cătălin

Sursa: Facebook: Allexandra Dinu/ Captură TikTok

Detalii halucinante ies la iveală în cazul crimei dintr-un hotel din București. O apropiată a tinerei ucise de iubit susține că aceasta ar fi fost torturată și ucisă cu bestialitate.

Alexandra, o tânără în vârstă de 17 ani, a fost ucisă din gelozie de către presupusul iubit, într-un hotel din București. După gestul macabru, tânărul și-a pus capăt zilelor, cei doi fiind găsiți fără suflare de către o cameristă. O apropiată susține că Alexandra ar fi vrut să pună punct relației pe care o avea cu Cătălin, însă tânărul nu a suportat acest gând.

Tânăra ar fi dorit să pună punct relației cu Cătălin

Anchetatorii ajunși la locul crimei au rămas șocați în momentul în care i-au găsit pe cei doi tineri morți, plini de sânge și îmbrățișați. O apropiată a familiei Alexandrei susține că tânăra ar fi vrut să pună punct relației pe care o avea cu Cătălin. Acesta nu a suportat respingerea și a recurs la un gest extrem, fiind orbit de gelozie.

Citește și: Primele declarații ale mamei Alexandrei, adolescenta ucisă de iubit! Care era, de fapt, relația dintre cei doi tineri: „Nu ştiu cum a putut să-i facă aşa ceva copilului meu”

„Sâmbătă, el a aflat că Alexandra mai vorbește cu cineva și că nu mai vrea să vorbească cu băiatul ăsta de a omorât-o, cu Cătălin, că vrea să vorbească cu celălalt băiat.

Și băiatul ăsta când a auzit, a urmărit-o și a venit la ea aici, la Săbiești. I-a spart telefonul, iar ea luni s-a dus la școală, așa i-a spus și mamei ei, să semneze atestatul pentru școală. Dar ea nu s-ar mai fi dus, așa am auzit, și s-a dus la hotel cu băiatul ăsta”, a declarat o apropiată, în exclusivitate pentru Kanald.ro.

Cei doi s-au întâlnit într-o cameră de hotel din Capitală, însă lucrurile au degenerat în momentul în care fata a refuzat să continue relația cu Cătălin. Orbit de furie și mânat de gelozie, tânărul ar fi mers la un magazin din zonă pentru a achiziționa un cuțit. Întors în cameră, acesta și-a dus la bun sfârșit planul macabru, apoi și-a pus capăt zilelor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„Au început să vorbească amândoi, fata i-a spus că nu mai vrea să fie cu el și el când a auzit a început să-i zică, nu accepta să nu mai vorbească cu el. Și el i-ar fi spus că se duce până la magazin să cumpere ceva de mâncare și de băut și el a luat cuțit. A omorât-o și apoi s-a omorât și el. Au fost găsiți miercuri dimineață de o cameristă.

Dar nu au auzit și ei nimic, țipete, ceva. Doamne ferește!”, a mai spus apropiata tinerei ucise.

Alexandra a murit în chinuri groaznice

Cei doi tineri au fost găsiți zăcând fără suflare, într-o baltă de sânge și îmbrățișați. Din spusele apropiatei, Alexandra ar fi fost torturată până la moarte. Minora ar fi fost tăiată pe corp și mușcată de picioare, semn al unei cruzimi de nedescris.

Citește și: Ce a făcut Marinel după ce și-a ucis iubita într-o cameră de hotel din București. Tânărul a recurs la acest gest înainte de a-și pune capăt zilelor

Tânăra în vârstă de 17 ani ar fi fost găsită cu coloana ruptă și gâtul tăiat, scenă parcă desprinsă dintr-un film horror. După ce și-a ucis iubita cu bestialitate, tânărul și-a pus capăt zilelor.

„A tăiat-o la gât sus, a tăiat-o la sâni, a mușcat-o de picioare, așa a zis mama ei aseară. I-a rupt coloana și gâtul. Păcat de ea. Unghiile la fel, i le-a rupt, avea unghii puse și i le-a rupt”, a mai spus apropiata tinerei pentru Kanald.ro.