Exclusiv! Oana Lis despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: "I s-au mai ameliorat durerile. Le mulțumesc oamenilor pentru ajutorul financiar"

Author: Alice Popescu

Cum a aparut Oana Lis la un eveniment monden

Sursa: Instagram

Oana Lis a povestit cum se descurca cu boala lui Viorel Lis si cum se mai simte fostul edil al Capitalei.

Oana Lis trece printr-o perioada foarte grea din punct de vedere financiar deoarece recuperările fostului edil cât și episoadele pe care le-a traversat în ce privește boala lui, au cam adus-o pe vedeta la sapa de lemn. În schimb, a declarat Oana pentru wownews, a avut noroc cu oameni care au ajutat-o cu bani pentru a putea continua tratamentele lui Viorel.

Oana Lis despre problemele de sanatate ale lui Viorel Lis

Citeste si: Exclusiv! Logodnicul Andei Adam abia așteaptă să devină tătic: "Ne dorim foarte mult un copil. În aceasta relație nu am făcut niciun compromis"

"Este o perioada grea pentru noi acum, îi este foarte greu să stea numai în casa. Era o persoana foarte activa. Acum voi merge să îi arat poze, îl înveselesc cu starea mea, e important lucrul asta.

Ultima oara am stat la recuperare 10 zile, cu Covid-ul 10 zile, mi se pare totul o lupta, dar asta este viață. Eu cred că am o forță care vine din credință, din iubire, te trezești dimineața, cu omul tău, el e familia mea, nu am părinți, nu am copii. El este sufletul meu. Nu îl las să vadă când sunt supărată sau plâng, stiu că nu îi place să mă vadă așa.
Plâng când ies. Când iubești pe cineva, ai vrea să fie bine și nu poți, e o neputință. Din păcate, asta e realitatea. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Oana Lis a trecut prin depresie: "Nu ma mai puteam spala singura"

Datorita oamenilor am putut să îi fac terapiile.

Datorita lor, am putut să facă asta financiar. M-au ajutat și sfaturile femeilor plecate la munca. Mi-au dat sfaturi despre bătrâni, despre creme. Sunt tot felul de terapii, cu acupunctura, cu oxigen, lucruri pe care le fac acasă. 

Citeste si: Exclusiv! Ruby are sau nu cont pe OnlyFans? Cântăreața a spus adevărul despre cea mai recentă postare: "Mă uit în oglindă, mă mângâi"

Încerc să arat bine și când eram în depresia plecam aranjata de acasă. Asta e forță mea, puterea mea. Am învățat de la mătușa mea. Îmi place să mă aranjez. Am avut momente când nici nu mă puteam spală. Depresia este foarte grea, a dezvăluit Oana Lis.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.