Exclusiv! Odeh n-a stat pe gânduri și și-a făcut o nouă iubită după despărțirea de Grațiela: "O cunosc de la fostul loc de muncă!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 10 aug 2023, 01:25

Odeh si-a prezentat public noua iubita

Sursa: Captură YouTube

Odeh, fost concurent la Casa iubirii si-a prezentat public pentru prima data noua iubita.

Odeh și-a făcut o noua iubita pe care o cunoștea de ceva vreme de la fostul loc de munca, adică de la cazinoul unde lucra. Tânără spune că intre ei nu a fost atunci mai mult decât o atracție sau mici glumite nevinovate pentru că la acea vreme fostului concurent de la Casa Iubirii îi placea să că umble teleleu. Mai mult decât atât, Andreea a dezvăluit că ei îi placea de atunci de Odeh și știa că într-o buna zi vă fi împreună cu el.

Citește și: Exclusiv! Cine este femeia care l-a schimbat, de fapt, pe Jador. Bogdan Mocanu a dat din casă și nu, nu este vorba de iubita cântărețului

Odeh si-a prezentat noua iubita in public

"Am simțit cu ea o conexiune, mă înțelege, a spus Odeh pentru Culisele Iubirii. La ea se simte și nu stiu cum să explic, e pe placul meu.

Fata de fosta relație, nu simt că sunt terorizat. E și ea geloasa, are și ea gelozii, dar nu la modul ăla...Îmi da mesaje, îi răspund, dar nu mai mult. Am văzut și participarea lor la emisiune și am ras rău. Nu am nimic cu băiatul ăla, dar nu mi s-a părut că e focul ăla. Gratiela are nevoie de adrenalina, să trăiască intens. Cu mine a avut parte, dar nu am mai putut eu.
Să mă trezesc în fiecare dimineața cu 60 de apeluri. Avea ea motivele ei din care suna."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea, iubita lui Odeh: "Are un suflet bun si e foarte grijuliu"

Odeh spune că Andreea îi oferă și ea momente de adrenalina, dar nu la fel că și Gratiela. Iubita fostului concurent spune că știe să se oprească atunci când e cazul și că se înțeleg perfect. Exista și certuri din nimicuri: "Îmi vin și mie nervii că i-au venit și lui nervii că sta la calculator.

El vine la mine că eu stau mai indiferenta. E un fel de completare, e frumos, îmi place. Are un suflet foarte bun și e foarte grijuliu cu mine. Nu m-am uitat la emisiune și eu știam că nu e ceva serios cu fosta relație. M-am uitat mai mult după ce s-a terminat, dar este total schimbat, a dezvăluit Andreea.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.