EXCLUSIV! Pasiunea neștiută a lui Dan Negru: "Sunt expert în roșii! Îmi place să le copilesc, se udă într-un fel anume!"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 ian 2023, 03:05

Dan Negru, dezvaluiri despre pasiunea pentru gradinarit

Quiz show-ul prezentat de Dan Negru a debutat în forță miercuri seara când a fost urmărit de peste un milion de telespectatori.

Joc la limita, răspunsuri contracronometru și câștiguri pe muchie de cuțit, acestea au fost doar câteva dintre ingredientele care au făcut din ediția de aseară “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” un joc antrenant și atractiv atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatorii pentru care gimnastica mintii contează.

Citeste si: EXCLUSIV! Dan Negru are permis pentru tractor de la 19 ani: "Mi l-am luat în Timișoara. Ai mei au avut o viață mai complicată!"

 Dan Negru despre pasiunea pentru gradinarit

Dan Negru a reușit odată cu quiz show-ul "Jocul cuvintelor" să tina peste un milion de telespectatori cu sufletul la gura. Prezentatorul celul mai antrenant joc al mintii din Romania este plin de surprize și nu ratează nicio ocazie i a-și dezvălui și alte laturi de care publicul lui fidel habar nu avea. Astfel, într-un interviu pentru kanald.ro,

Dan Negru a dezvăluit faptul că una dintre pasiunile lui este grădinăritul: "Da, îmi place gadinaritul. Sunt expert în roșii. Stiu cel mai bine să pun roșii. Trebuie să le copilești să le uzi într-un anumit fel. Mă pricep la asta. E mult și e greu de muncit pământul chiar daca acum totul e mecanizat. Nu poți pune aceeași cultura în ani la rândul. Dar e o treaba care știi sigur că vă rămâne. 
Eu sper să am cui să las mai departe aceasta pasiune și chiar daca ai mei copii nu vor, o să îi oblig, glumește Dan Negru. Nici eu la 20 de ani nu aveam nicio treaba. Și acum îmi e tare drag și mă întorc",
 a dezvăluit extrem de emoționat prezentatorul quiz show-ului, Dan Negru.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Peste un milion de romani au urmarit miercuri seara prima editie a quiz show-ului "Jocul cuvintelor" prezentata de Dan Negru

Citeste si: EXCLUSIV! Dan Negru, despre una din cele mai valoroase moșteniri pe care vrea să o lase copiilor lui: "Le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru ei!"

Romanii au intrat în “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! Cel mai simplu și ușor de înțeles quiz game din istoria televiziunii mondiale a început în forță, aseară, pe micile ecrane, la Kanal D. 

Peste un milion de telespectatori (1.024.000)  din întreagă tara au fost cu ochii pe show-ul cu și despre cuvinte în minutul de aur, înregistrat la 22:36. 748 000 de telespectatori interesați de gimnastica mintii, au urmărit în medie, în fiecare minut al difuzării emisiunii, concursul prezentat de Dan Negru. “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a plasat Kanal pe locul 2 în topul audientelor la nivel National, înregistrând 4,2% Rating și 13,6% cota de piață, conform Kantar Media Romania.