EXCLUSIV Prezentatorul “Survivor Romania”, fericit de ziua fiului sau, care implineste astazi 16 ani

Autor: Amalia Georgescu
Daniel Pavel, prezentatorul “Survivor Romania” și fiul său
Sursa: Captură KANAL D

Daniel Pavel, prezentatorul “Survivor Romania”, trece astazi prin momente cu totul speciale, e ziua fiului sau, Antoniu.

Chiar daca cei doi traiesc acum pe continente diferite, tehnologia le permite sa sarbatoareasca impreuna! Daniel Pavel, prezentatorul “Survivor Romania”, ne-a spus, in exclusivitate, cum vor petrece ziua lui Antoniu.

“Astazi, 17 ianuarie, de Sf. Antonie cel Mare, este ziua in care, in urma cu 16 ani, am fost binecuvant cu venirea pe lume a fiului meu. Chiar daca suntem departe anul acesta, gratie tehnologiior moderne, voi fi impreuna cu el si mama lui, si vom celebra.

EI isi va comanda de la restaurantul lui preferat ceva- asta daca nu se va razgandi, in ultima clipa, spre favorita lui pizza (are voie, si-a facut circuitul de forta saptamanala-).
Ii doresc fiului meu sa fie prezent, alert, atent la energiile care misca lumile, cea de afara si cea din noi. Si sa fie copil inca! Si sa continue sa fie cel mai bun spadasin, pistolar si explorator din jocurile lui video, unde e multiplu medaliat.

De cand am inceput aventura “Survivor Romania”, asemeni, sunt convins, foarte multor copii si adolescenti, si el doreste sa faca trasee asemenatoare cu cele in care lupta Faimosii si Razboinicii. Dupa difuzarea episoadelor,  discutam pe indelete si e foarte interesat de autodepasirea limitelor”, ne-a spus, emotionat, Daniel Pavel, prezentatorul “Survivor Romania”.

Citeste si: Cine este Daniel Pavel, noul prezentator Survivor Romania 2021! Cati ani de televiziune are si mesaj a transmis fanilor Survivor Romania

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este şi cum arată iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.