EXCLUSIV! Prima reacție a lui Alin după ce Bianca a anunțat că vrea să meargă în sezonul 2 ”Casa Iubirii”: ” Nu mai am pentru cine să lupt”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 15 ian 2023, 23:39

„Ea când s-a înscris în sezonul doi, noi eram împreună, noi eram bine, nu eram certați, nimic”

Sursa: Instagram Alin

Alin, fostul concurent de la Casa Iubirii, a oferit prima reacție după ce iubita lui, Bianca, a decis să rămână în casa și în sezonul doi. Ce spune tânărul despre decizia partenerei sale?

Alin și Bianca au format un cuplu pentru scurt timp în Casa Iubirii. După eliminarea lui Alin, Bianca le-a cerut concurenților să o propună spre eliminare pentru a putea să-și continue relația în afara competiției. Ei bine, concurenta a rămas în continuare casă, ba ma mult, a decis că parcursul ei în această competiție nu s-a încheiat și își dorește să participe și în sezonul doi al show-ului fenomen de la Kanal D.

Bianca susține că fericirea ei este mai presus de orice și speră să-și găsească sufletul pereche în Casa Iubirii. La scurt timp după ce Bianca și-a susținut decizia, Alin a oferit prima reacție.

Alin regretă că s-a despărțit de Bianca, însă decizia i-a aparținut exclusiv

Alin a dezvăluit că, într-un live pe o rețea de socializare,  regretă că s-a despărțit de Bianca, însă decizia i-a aparținut.

Acesta susține că atunci când Bianca s-a înscris în sezonul doi al emisiunii Casa Iubirii erau împreună și a aflat abia după Crăciun, moment în care relația lor s-a încheiat.

Citește și: ”În acest moment l-ai pierdut pe Alin” Bianca și-a decis soarta în Casa Iubirii. Ce decizie neașteptată a luat concurenta: ”Am ales posibilitatea să fiu fericită”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Alin a dezvăluit că Bianca a știut din prima clipă că va merge în sezonul doi al show-ului matrimonial de la Kanal D, însă a evitat să-i spună ca să nu-l supere.

„Da, regret că m-am despărțit de Bianca. Nu a fost alegerea mea, a fost alegerea ei, înțelegeți voi?(...) Nu mai am pentru cine să lupt dacă ea s-a înscris în sezonul doi(...)

Asta a fost alegerea ei, asta a fost alegerea Biancăi înainte să se înscrie în sezonul doi. Ea când s-a înscris în sezonul doi, noi eram împreună, noi eram bine, nu eram certați, nimic. Ea, pur și simplu, nu mi-a zis nimic, nu mi-a zis nimic că se înscrie în sezonul doi sau ceva. Eu nu am știut, am aflat abia după Crăciun și a zis că ea și-a pus numele acolo și că nu conta, oricum, nu era nimic garantat dacă ei se întorc în sezonul doi sau nu.
Din câte am auzit eu, ei știau că era ceva garantat și doar nu a vrut să știu eu, ca să mă supăr”,
a dezvăluit Alin pe o rețea de socializare.

Citește și: Marea Finală este aici! Emoții, trăiri, amintiri, un amalgam de sentimente sunt resimțite de concurenții din Casa Iubirii. Andreea Mantea va desemna câștigătorii primului sezon al show-ului fenomen de la Kanal D, duminică, 15 ianuarie

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?