EXCLUSIV Primele declaratii ale Ilincai Vandici dupa externarea din spital! Ce a patit prezentatoarea "Bravo, ai stil!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 14 iun 2021, 17:26
Ilinca Vandici a ajuns pe mainile medicilor

Ilinca Vandici a fost internata in spital pentru cateva ore. Vedeta Kanal D inca nu a primit un diagnostic clar din partea medicilor.

Frunoasa prezentatoare "Bravo, ai stil! Celebrities" a ajuns pe mana medicilor in toiul noptii acuzand dureri groaznice de stomac. Pana la aceasta ora, cadrele medicale nu au un verdict clar in privinta diagnosticului. Ilinca Vandici a postat un clip de pe patul de spital in care pare ca starea ei este stabila, insa asteapta sa vada ce spun medicii. La aceasta ora, Ilinca Vandici a fost externata si se afla acasa impreuna cu familia ei.

"Ma simt slabita, pentru ca am avut o noapte mai alba, dar acum sunt bine!" a declarat vedeta TV in exclusivitate pentru kanald.ro 

Ilinca Vandici, de urgenta la spital! Cum se simte acum vedeta TV

Citeste si: Fiica Andreei Tonciu a implinit cinci ani! Ce rochita pretioasa a purtat Rebecca si ce petrecere fastuoasa i-au organizat parintii. Imagini desprinse din filme!

Ilinca Vandici a fost internata in spital doar cu cateva zile inainte de ziua ei de nastere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

''Ma simt slabita, pentru ca am avut o noapte mai alba, dar acum sunt bine!'', a declarat Ilinca Vandici in exclusivitate pentru kanald.ro

Pe 17 iunie, frumoasa prezentatoare TV va implini 35 de ani, insa nu isi doreste sub nicio forma o petrecere fastuoasa, ci o mica reuniune cu familia si prietenii, insa in privinta cadoului, vedeta TV a fost destul de clara, Ilinca dorindu-si o masina mult mai incapatoare in valoare de cateva sute de mii de euro, potrivit celui mai recent interviu pe care l-a acordat pentru evz.ro.

Ilinca Vandici, primele declaratii dupa ce a fost internata de urgenta la spital

Citeste si: Maurice Munteanu, dezvaluiri fara perdea, in cadrul show-ului „In oglinda”, despre cea mai grea perioada din viata lui: ''Eu eram convins că toți trei din mașină au murit...''

"O mașină nouă. Mai mare. Uite crește copilul, când plecăm în vacanțe trebuie să avem un portbagaj mai mare ca să avem loc de bagaje și atunci atunci o mașină mai mare ar fi super potrivită.

Eu să am mașina mai mare, cumpărată bineînțeles de Andrei. El știe deja. Lăsând gluma la o parte eu am fost mereu super independentă financiar, sunt o fire super muncitoare, am tot ce am nevoie pentru mine și pentru copilul meu, în urma muncii pe care o depun, însă sunt anumite, hai să le numim aspecte, în care un bărbat trebuie să-și arate masculinitatea. Unul dintre ele fiind acesta. Asta am învățat de-a lungul timpului, că un bărbat trebuie lăsat să facă aceste cadouri soției lui.
Așa simte că a pus umărul la treabă și a avut impact asupra fericirii ei. Dacă eu pot să-mi ofer tot ce am nevoie, el nu se mai simte bărbat”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.