Exclusiv! Primele declarații ale lui Gheorghe Gheorghiu după ce a făcut nunta. Cine au fost nașii?

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 23 nov 2021, 16:19

Primele declarații ale lui Gheorghe Gheorghiu după ce a făcut nunta.

Sursa: Facebook Gheorghe Gheorghiu

Gheorghe Gheorghiu s-a însurat cu Gabriela Băncescu în Statele Unite ale Americii. Iată primele declarații ale artistului.

Duminică, 14 noiembrie, a fost o zi foarte importantă pentru Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu. Cei doi s-au căsătorit la un restaurant de lux din New York, Statele Unite ale Americii, iar la eveniment au participat sute de invitați.

Citeste si: Iată cum a arătat nunta lui Gheorghe Gheorghiu cu Gabriela Băncescu! Evenimentul a avut loc la New York și a găzduit aproape 1.000 de invitați

Gheorghe Gheorghiu, primele declarații după nunta cu Gabriela Băncescu

Îndrăgitul evenimen a avut loc în New York, Statele Unite ale Americii, acolo unde celebrul cântăreț de folk, în vârstă de 67 de ani, e stabilit.

Bineînțeles, nași de cununie le-au fost chiar celebra interpretă de muzică populară Maria Dragomiroiu și partenerul său de viață.

Evenimentul a avut loc într-un restaurant exclusivist, iar mirii au arătat fantastic.

Mireasa a îmbrăcat o rochie albă, cu inserții argintii, iar Gheorghe Gheorghiu a ales să poarte un costum negru, la care a asortat o cămașă de aceeași culoare.

Citeste si: Maria Dragomiroiu a dezvaluit cum si-a dat foc la par!

Toți invitații s-au putut delecta cu preparate care mai de care și, bineînțeles, muzica a fost una pe măsură, mai ales în condițiile în care la eveniment au participat nume grele din lumea muzicii românești și nu numai.

"Nu am avut sarmale la nuntă, a fost un meniu mai deosebit. Meniul a fost extraordinar de interesant și destul de modern. La trei minute îți lua farfuria și îți aducea alta. Nici nu apucai să mănânci, pentru că spectacolul era atât de interesant, lumea dansa, toată lumea era în picioare, cu mâinile pe sus. Până să vii la masă să mănânci îți dispărea farfuria și veneau altele.

Au fost zeci de farfurii, a fost prea multă mâncare după părerea mea, prea multă risipă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am cântat și eu, pentru că a trebuit să răscumăr mireasa.

Nu au umblat la bani, au zis: "Bă, dacă vrei să răscumperi mireasa,  trebuie să cânți și tu." Eu nu am vrut să cânt.", a declarat Gheorghe Gheorghiu. 

Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu au decis să invite peste 500 de persoane, care să le fie alături în ziua cea mare.

"Au fost în total 550, dar au rămas mulți pe afară și s-au supărat.

Nu am avut cum să-i invităm chiar pe toți. Au fost mulți și din partea mea, din România. Problema este că s-au blocat vizele la Ambasada Americană și i-au rămas preteni fără viză, dar cu biletele cumpărate.", a adăugat Gheorghe Gheorghiu.

 

 

 

 

 

 

 

Taguri: