EXCLUSIV PRIMELE DECLARATII - Andreea Marin, despre divortul de Stefan Banica: "Nu am premeditat despartirea" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:49

Andreea Marin a acordat in exclusivitate un interviu pentru "D-Paparazzi" in care a vorbit pentru prima data despre divortul de Stefan Banica.

"Sigur ca as vrea sa-mi schimb momentele mele de slabiciune, poate ca n-am facut destule pentru ca familia mea sa fie in continuare o familie. Fetita mea il are ca idol pe baiatul lui Stefan si de aceea trebuie sa pastram o relatie buna intre noi si este foarte important pentru noi acest lucru", a spus Andreea.

 

Acesta a mai adaugat: "Am plecat in Dubai ca sa evit aceasta mizerie, daca e sa regret ceva este momentul in care m-am intors in tara.

Unii au dat cu pumnii in masina desi era si un copil acolo. Tot ce pot sa va spun este ca am plecat acolo pentru a-i explica Violetei ceea ce va urma mai departe. Ea a inteles si nu a suferit in niciun fel. Mi-a fost foarte greu sa raman om la intoarcerea in tara. Faptul ca am aparut la televizor nu da dreptul nimanui sa intervina in viata mea personala.
Violeta credea ca eu am facut ceva de toata lumea ne urmarea. Sute de mii de oameni au fost de acord cu decizia noastra, in continuarea sunt urmarita de paparazzii, dar de la distanta. Am identificat toate persoanajele care ne-au urmarit in acea seara si vom lua masuri".

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Intrebata

daca mai sunt sanse de impacare, Andreea a spus: "Sa-i lasam sa creada asta. Cred ca este foarte important sa-ti vezi de viata civilizat mai departe si de ce sa nu faci si alte lucruri impreuna. Nu sunt o femeie atat de tare, deci nu am premeditat despartirea. Nu ne permiteam o decizie pripita pentru ca asta nu ne afecteaza doar pe noi, ci si copii".

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.