Exclusiv! Primele dezvăluiri ale lui Cristian după ce a fost eliminat de la Casa Iubirii: "M-am gândit că am fost folosit, dar într-un fel, mi-a plăcut de ea!"

Autor: Alice Popescu

Cristian, concurentul eliminat de la Casa Iubirii in Gala din weekend-ul ce tocmai s-a incheiat, si-a presimtit plecarea din show-ul matrimonial.

Proaspăt eliminat de la Casa Iubirii, Cristian a dezvăluit pentru emisiunea  că s-a așteptat la acest deznodământ și mai mult a încercat să facă un cuplu cu Diana, însă nu a funcționat. Tânărul bănuiește că ea ar avea o relație în afara competiției și de aceea nu s-a putut apropia de el. Cristian și-a îndreptat atenția și spre Anca și spre Natalia, însă nici cu ele nu a funcționat, așa că era de așteptat să părăsească emisiunea.

Citește și: Exclusiv! Bianca își alege ținte. Daca îi zice să stea în cap, va sta! Costi face dezvăluiri despre concurenții de la Casa Iubirii

Cristian, dezvaluiri despre eliminarea de la Casa Iubirii

"Poate ar fi vrut, dar o oprea ceva, poate e chestia asta. În anumite momente am simțit-o că vrea să se apropie.

Chiar nu înțelegeam, făcea jocul asta. Mă așteptam să fie descalificata. M-am gandit ca am fost folosit, dar intr-un fel, mi-a placut de ea! Eu și Sorin am fost singurii care au sărit acolo. Sper să își revină. I-am scris daca este putem să ne vedem, să vorbim. Doar așa să vorbim...În momentul asta, vreau ceva prietenește." 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mi-a plăcut și de Natalia, dar la început de Bianca. Eu eram în urma cu doua săptămâni și nu știam de Alin. E frumoasa, e inteligenta, nu sunt genul să mă bag în relație. Daca nu erau așa dinainte și nici nu îmi venea să mă duc spre ea. La fizic este ok, este o fata frumoasa, dar nu m-a atras. Toți îmi spuneau că face jocuri.

Nu mi-au plăcut anumite lucruri nici cu Diana, dar treaba ei...

Cristian a lasat sa ii scape un detaliu despre Emanuel

Citește și: Exclusiv! Costi, dezvăluiri despre pasiunea Kingai pentru Radu: "De la casting, era posesivă. Voia să-l sărute atunci acolo"

Cristian a fost foarte sincer când a spus că nicio alta fata nu i-a atras atenția în afara de Diana și Anca.

Cât despre eliminare, fostul concurent este resemnat: "Bianca a avut multe clinciuri cu Sorin, deci nu stiu sigur în ce o privește." Însă, fostul concurent a lașat să îi scape un detaliu despre Emanuel și anume că daca nu ar fi cu Andreea, ar fi vrut sigur să încerce cu Natalia pentru că o place foarte mult.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.