EXCLUSIV! Primele imagini de la nunta lui Emily Burghelea. Cum a aratat mireasa in ziua cea mare

Author: Alice Popescu
Actualizat: 03 sep 2021, 16:33
Cum a aratat Emily Burghelea in ziua nuntii
Sursa: Instagram

Emily Burghelea si Andrei, sotul ei, s-au casatorit religios si tot in aceeasi zi au avut si botezul fiicei lor.

A venit ziua cea mare pentru Emily Burghelea si sotul ei, Andrei. Cei doi au ales sa se cunune religios si sa isi boteze fetita in aceeasi zi. Cei doi au mari emotii de cand au inceput sa planifice nunta. Initial cei doi soti au vrut sa se descurce pe cont propriu, insa la scurt timp si-au dat seama ca nu se pot descurca, mai ales ca au vrut sa organize totul cu doar 2 saptamani inainte de marele eveniment, asa ca au apelat la o firma specializata care a tinut cont de toate detaliile pe care si le-au dorit.

Mai mult, Emily Burghelea deja a avut si petrecerea burlacitelor unde s-a distrat de minune alaturi de cele mai bune prietene. In urma cu cateva ore, Emily s-a pozat in valtoarea pregatirilor pentru marele eveniment.

Cum a aratat Emily Burghelea in ziua nuntii si a botezului

Dupa ce s-a machiat, s-a aranjat si a imbracat rochia de mireasa, Emily Burghelea a fost intampinata de sot la capatul scarilorunde lautarii le-au cantat o melodie dedicata special mirilor.

Daca Emily a avut nevoie de mai mult timp sa isi puna la punct detaliile in legatura cu rochia de mireasa, sotul ei a avut nevoie nu mai putin de 7 minute in a se pregati pentru momentul special. Mirele a ales un costum de la Catalin Botezatu si a purtat cum este de asteptat celebra masca cu care s-a afisat inca de la inceputul relatie cu Emily Burghelea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Andrei a dezvaluit ca Emily a fost extrem de suparata ca inca rochia nu era gata asa cum isi dorea. 

Emily a dezvaluit ca nu a vrut ca rochia de mireasa sa fie gata mai devreme, iar designerul a cusut rochia direct pe ea. Mama vedetei a fost extrem de emotionata: "Tot timpul a stat in alerta. La patru s-a culcat.

Altceva decat emotie si fericire, nu am ce sa simt. Cred ca le mai lipseste un baietel, dar ei vor fetita."

Emily a fost foarte emotionanta in momentul cand i s-a cantat "Ia-ti mireasa ziua buna..." si a inceput sa planga. Cu ochii in lacrimi, ea si mama ei, s-au lasat cuprinse de emotia momentului. Nasa lui Emily a incurajat-o si ea stergandu-i lacrimile. Cea mai linistita a fost fetita lui Emily, Amedeea.

"Hai sa mergem, mami, sa te botez!" 

Si in biserica, Emily a fost extrem de emotionata. Cei doi si-au jurat credinta vesnica, iar apoi preotul a botezat-o pe Amedeea Stefania. Cea mica a plans foarte putin in momentul cand a fost scufundata.