Exclusiv! Raluca Badulescu a împlinit 48 de ani! Cum se simte Regina Regească: "Nu aș schimba nimic din viață mea, nu regret nimic, sunt pur și simplu foarte fericită"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 04 iul 2023, 03:45

Cati ani a implinit Raluca Badulescu

Sursa: Instagram

Regina Regeasca isi sarbatoreste astazi ziua de nastere si se simte nu doar bine, ci fantastic si mai ales foarte iubita.

Juratul Bravo, ai stil! a împlinit 48 de ani, iar urările au început să curgă încă de aseară pentru Raluca Badulescu. Cel mai versatil și nonconformist jurat din celebrul reality-show a trecut prin numeroase schimbări de-a lungul vieții, însă de fiecare data le-a tratat cu zâmbetul pe buze fară resentimente sau regrete. Astfel, Raluca, la 48 de ani, spune că se simte ca la 28 de ani si este recunoscatoare pentru tot ce i se intampla in viata.

Este și normal având în vedere că Regina Regeasca este iubita și și-a găsit dragostea în persoana medicului Grigore Rareș Gabriel.

Raluca Badulescu isi sarbatoreste ziua de nastere

Citeste si: A avut sau nu loc împăcarea istorica la nunta Getuței Sterp! Cum s-a fotografiat pentru prima dată mama Geta cu tatăl copiiilor ei

"Să vă mulțumesc este puțin spus pentru toată dragostea pe care mi-o purtați! Sunt alaturi de toți prietenii mei, de familie, de familia Kanal D, de cei care mă urmăresc, am primit urări

atât de frumoase, nici nu stiu ce pot să spun că îmi doresc! Sunt recunoscătoare că tot ceea ce se întâmplă în viață mea mă face să mă simt că am 28 de ani, nu 48,
a spus Raluca in exclusivitate pentru  kanald.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Energia, vibe-ul, fericirea, tot ceea ce primesc din partea familiei mele și a tuturor celor apropiați, mă fac să-mi doresc să păstrez aceste momente pentru totdeauna. Nu aș schimba nimic din viață mea, nu regret nimic, sunt pur și simplu foarte fericita. Vă mulțumesc, mă înclin și vă iubesc din tot sufletul meu pentru fiecare moment al vieții mele!

Raluca Badulescu: "E o perioadă intensă a vieții mele, de care mă bucur din plin. Da, pot spune că sunt îndrăgostită” 

Citeste si: Exclusiv! Bianca Comănici, impresionată până la lacrimi de nunta Getuței Sterp: "M-au primit foarte frumos"

Zeci de vedete i-au scris pe contul de Instagram, chiar și foste concurente de la Bravo, ai stil! urandu-i "La mulți ani!". Mai mult și cel mai important lucru pentru ea este că se simte împlinită și fericita:  "E o perioadă intensă a vieții mele, de care mă bucur din plin.

Da, pot spune că sunt îndrăgostită.”, a declarat Raluca Bădulescu pentru wowbiz.ro .  Cei doi au petrecut o vara de neuitat in vacanta la Vama Veche, dar si in Spania, acolo unde Raluca obisnuieste sa mearga an de an. La mulți ani, regina mea superbisimă! Much love!, a fost mesajul lui Maurice Munteanu. La mulți ani binecuvântați, regina adorata!!!!! ❤️❤️✨✨ Sa-ți fie viața exact așa cum îți dorești și sa trăiești fiecare moment in fericire alături de oameni ce te ajuta sa stralucesti!!! Love u Forever!!!,
i-a scris si Ilinca Vandici. Raluca Dumitru, Deea Codrea, Roxana Nemes, Carmen Bruma, Bursucu au fost printre vedetele care i-au trimis mesaje Reginei.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.