EXCLUSIV. Reactia lui Keo dupa declansarea SCANDALULUI amoros: “Am gresit mult, iar acum platesc!”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:31

Keo a decis si el sa rupa tacerea si sa faca niste declaratii dupa ce s-a aprins din nou scanteia in scandalul pe care tot el l-a provocat.

Artistul a recunoscut ca a gresit si a incercat sa isi ceara scuze in felul lui pentru toate problemele pe care le-a creat celor doua fete din viata lui, Andreea si Alexandra, pe numele de scena, Misty.

" Am gresit in trecut. Am facut niste greseli si trebuia sa vina si nota de plata. Imi pare rau ca am facut niste persoane sa sufere. Am fost foarte rau, am slabit sase kilograme, m-am inchis in mine.

Inca mai platesc nota asta de plata grea si o sa platesc in continuare. Uite ca anumite decizii pe care le faci in viata costa foarte mult. Eu am un mare respect si admiratie pentru Andreea. Am fost opt ani impreuna, am iubit-o si niciodata nu voi putea spune nimic urat fata de Andreea. Sper ca si Alexandra sa fie ok, sa inteleaga ca viata merge mai departe. Vreau sa ma concentrez pe cariera in urmatoarea perioada", a declarat Keo pentru WOWbiz.

Vezi intregul interviu pe wowbiz.ro!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.