Exclusiv! Reușită uriașă pentru Bogdan Mocanu. Fostul concurent de la Puterea Dragostei prezintă o emisiune. Bianca Comanici a fost prima care a reacționat

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 05 iul 2023, 01:05

Bogdan Mocanu alaturi de Bianca Comanici

Sursa: Instagram

Artistul a dat lovitura si prezinta o emsiunea de divertisment, iar cea care ii este alaturi este nimeni alta decat Bianca Comanici.

Chiar daca pe plan personal nu traversează o perioada foarte buna, despartidu-se de iubita cu care își dorea o familie, lui Bogdan Mocanu îi merge foarte bine pe plan profesional. După ce și-a terminat de renovat casa cea noua, artistul mai are o veste pe care vrea să le-o dea fanilor și anume că vă fi prezentatorul unei emisiuni online alaturi de Bianca Comanici.

Citeste si: O fostă concurentă Bravo, ai stil! a creat rochia pe care soția lui Culiță Sterp a purtat-o la nunta Getuței Sterp. Mesajul neașteptat al Danielei Iliescu trimis tinerei după marele eveniment

Bogdan Mocanu alaturi de Bianca Comanici

Bianca Comanici in cadrul emisiunii de pe wownews: "Se întâmplă o schimbare,a preci Odată cu toamna, se numără bobocii. Avem de făcut o noua dezvăluire, una care o să vă șocheze, așa cum m-a șocat și pe mine. Sper că o să vă placa aceasta ediție și sper să vă placa și de noul meu coleg pentru că de azi voi prezenta emisiunea alaturi de o persoana cu care am locuit destul de mult împreună, o persoana cu care am împărțit și

bune și rele și cu care am avut o legătură de amiciție." Lucrurile sunt cât se poate de reale. Se intalmpla lucruri noi, vă fi interesant. Sunt foarte entuziasmata de aceasta colaborare, este o persoana cu mult simt al umorului."

Bogdan Mocanu: "O sa iti distrug viata!"

Citeste si: Iancu Sterp a făcut pasul cel mare după nunta Getuței Sterp! Aflat lângă iubita lui, fratele lui Culiță Sterp le-a dat vestea tuturor: "Sunt alaturi de prințesă prințeselor!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan Mocanu: "mă bucur că ne vedem în formula asta. Ai greșit puțin cu descrierea. Tu trebuia să spui că sunt mai amuzant decât mine...mai, mai. Vreau să spun că bărbații, eu reprezentând bărbații în fata ta, o să demonstrez că suntem mai buni decât femeile. Eu o să încerc să țin partea bărbaților. O să țin totuși și cu dreptatea. 

Bianca Comanici: Eu te consideram o persoana dificila, dar care surprinde.

Nu e un lucru nou. Poate înainte nu aș fi reușit să mă înțeleg cu tine.

Bogdan Mocanu: O să fie distractiv, o să iți distrug viață. Nici eu nu era așa spontan. O să mă răzbun aici.

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.