EXCLUSIV Roxana Ghiță a recunoscut ce s-a întâmplat la Survivor România 2021 când camerele erau oprite: ”Ne-am pupat...”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 04 mar 2021, 17:30
Cu cine s-a sărutat Roxana Ghiță la Survivor România ?

Roxana Ghiță a vorbit în exclusivitate despre experiența de la Survivor România 2021. Războinica a mărturisit ce s-a întâmplat între ea și un concurent când camerele erau oprite. Cu cine s-a sărutat Roxana Ghiță din echipa Războinicilor?

Roxana Ghiță a mărturisit în exclusivitate ce s-a întâmplat în Republica Dominicană între ea și un coleg din echipă. Războinica a dezvăluit că s-au sărutat atunci când camerele erau stinse.

Roxana Ghiță, despre experiența la Survivor România 2021

Roxana a dezvăluit în premieră la Teo Show despre experiența de la Survivor România 2021. Aceasta a declarat că jumătate din sufletul ei a rămas în Republica Dominicană, nu era pregătită să părăsească competiția și îi este foarte greu să se detașeze de cele întâmplate în jungla dominicană.

”Îmi e ușor frică să mă uit la episoadele în care am apărut sau să citesc ce s-a zis despre mine pentru că mă duce cu gândul acolo și eu nu eram pregătită, eu în continuare psihic nu sunt aici, nu sunt în România, eu sunt acolo și sunt curioasă dacă va rămâne până în finală acolo.”, a declarat Roxana Ghiță la Teo Show.

Citeste si: Roxana Ghiță, adevărul despre relația cu Andrei Dascălu de la Survivor: "L-am simțit foarte aproape"

Citeste si: Roxana Ghiță, adevărul despre relația cu Andrei Dascălu de la Survivor: "L-am simțit foarte aproape"

Roxana Ghiță, dezvăluiri din spatele camerelor de la Survivor România: ”Ne-am pupat...”

Roxana Ghiță a spus adevărul despre relația cu Andrei Dascălu de la Survivor România 2021. Războinica a mărturisit că s-au legat multe prietenii în competiție. Aceasta a văzut pentru prima dată imaginile cu Andrei în timp ce facea mărturisiri despre ea și spunea că este frumoasă, Roxana s-a emoționat în urma celor spuse de cel cu care a legat o relație frumoasă în Republica Dominicană.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Persoanele de care Roxana s-a simțit cel mai apropiată și alături de care a legat o frumoasă relație de prietenie la Survivor România 2021 sunt Marilena, Alin, Albert și Lucian.

Când a fost întrebată ce părere are despre Andrei, mai ales că în ultima perioadă s-a speculat că au o idilă, Roxana a făcut dezvăluiri incredibile.

”O persoană frumoasă, este foarte frumos, Andrei chiar e frumos, e înalt, o persoană rezervată care e foarte stăpână pe ea, adică stăpân pe sine, încrezător și sincer, puternic, pot să continui...Daca

ne-am pupat? Ne-am pupat, ne-am pupat”, a dezvăluit Roxana depre Andrei.

Se pare că Roxana și Andrei au o relație mai mult decât de prietenie. Cei doi s-au sărutat când camerele erau oprite. Idila de la Survivor România dintre Roxana Ghiță și Andrei Dascălu este adevărată. 

Războinica îl așteaptă pe Andrei în România cu marele premiu și titlul de Survivor România.

Citeste si: Roxana Ghita, primele imagini de la aeroport! Cine e barbatul caruia i-a sarit in brate Razboinca de la Survivor Romania 2021

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.