EXCLUSIV! S-a spus de nenumărate ori că Jador și familia lui Culiță nu se înțeleg deloc, însă cântărețul a făcut un gest care a lăsat-o pe mama Geta fără grai

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 14 mar 2022, 10:48

Ce a facut mama Geta in momentul in care Jador a venit la ea in mijlocul unei cantari

Sursa: Captură YouTube

Mama Geta a fost placut surprinsa de Jador la cea mai mare cantare la care mama lui Culita Sterp a participat in urma cu cateva zile.

Daca pe fiul ei se astepta sa il vada pe scena si bineinteles ca de fiecare data o impresioneaza cand il asculta sau cand il vede in postura de cantaret, de data aceasta, mama Geta a fost extrem de surprinsa de gestul facut de Jador care si el a fost invitata la acea petrecere unde au fost nu mai putin de 800 de persoane. Mama Geta nici nu se astepta la gestul cantaretului pe care mereu l-a indragit chiar daca de multe ori s-a scris despre faptul ca atat familia lui Culita cat si cea a lui Jador nu se inteleg

deloc bine, iar ei doi nici nu si-ar vorbi.

Citeste si: EXCLUSIV! Suma uriașă cheltuită de Gabi Bădălău de ziua Biancai Drăgușanu. Cum a împăcat-o fostul iubit pe frumoasa vedetă

Jador, gest impresionant fata de mama Geta la o cantare

Gurile rele au spus ca cei doi nici macar nu au vrut sa dea ochii la botezul fiului lui Culita Sterp desi cantaretul l-ar fi invitat.

La vremea respectiva, motivul ar fi fost faptul ca Jador ar fi avut o cantare planificata din timp si nu a putut ajunge. Insa comentariile pe aceasta tema n-au contenit, mai ales ca toata lumea a presupus ca relatia dintre cei doi este si mai rece. Dar mama Geta vine la cateva luni sa risipeasca toate indoielile deoarece Jador a facut cel mai frumos gest pentru parintele lui Culita.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama Geta cu ochii in lacrimi cand l-a vazut pe Jador

Citeste si: Mama Geta trece prin momente grele. Ce se întâmplă acum în familia lui Culiță Sterp: "În viață ești singur, iar în mormânt la fel!”

Cantaretul a vazut-o de pe scena si s-a dus glont la ea unde a i-a cantat si a imbratisat-o ca si pe mama lui: "Efectiv m-a emotionat, m-a luat in brate si a cantat alaturi de mine.

Am ramas placut surprinsa si mi-au dat lacrimile. Am varsat multe lacrimi la viata mea, dar din 800 de femei, cine nu si-ar fi dorit sa fie imbratisata de Jador. Eu eram departe, nu eram bagacioasa, el a venit la mine. Ma privea atatea lumea. L-am vazut imediat langa mine si ma imbratisa. Ii multumesc din suflet", a declarat mama Geta in exclusivitate pentru canalul online wownews.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.