Exclusiv! Secretul vârstei lui Fuego: "Toata lumea îmi spune ca sunt mai tânăr." Câți ani are, de fapt, artistul

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 19 iun 2023, 01:20

Ce varsta are, de fapt, Fuego

Sursa: Instagram

Fuego a dezvaluit faptul ca toata lumea ii spune ca nu isi arata varsta, insa pentru prima data, cantaretul a vorbit despre ce face de arata atat de bine.

Celebru artist adorat de mii de romani care îi asculta muzica și care vin la concertele sale a povestit despre cum reușește să își ascundă atât de bine vârstă. Fuego a dezvăluit, de fapt, că nu exista vreo taina a vârstei sale, ci totul sta în genele sale bune pe care le-a moștenit de la mama lui. Artistul are in prezent 46 de ani.

De ce Fuego nu "imbatraneste" niciodata

Citeste si: Exclusiv! Bianca Comănici, la brațul lui Bogdan Mocanu: "Este o perioadă dificilă pentru el, vrea afecțiune"

"Nu îmi arat vârstă pe care o am. Asta îmi spune toată lumea. Toți îmi dau vreo 30 și ceva de ani și asta pentru că provin dintr-o familie buna, se pare. Mama mea este un om foarte frumos. În tinerețe, arata splendid și acum la vârstă de 69 de ani, arata foarte bine,

a dezvăluit Fuego pentru wownews. Am moștenit genele ei și sunt artistul care nu cred că vă îmbătrâni fizic. Cred că am ajuns la 30 de ani de cariera muncind pe brânci, cu sânge, îmi place mie să spun, m-am dăruit acestui public, publicul meu, nu am nevoie de altul. Oamenii care mă iubesc pe mine, îmi sunteți suficienți. Nu mă interesează altceva și Slava Domnului, joc cu casa închisă.
În decembrie, am turneul în 30 de orașe. Este cel mai frumos vis al meu. Oamenii au zeci de canale TV, însă să scoți omul din casa, să vina la concertele mele, este o mare realizare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Fuego despre concertele sale cu casa inchisa

Citeste si: Exclusiv! De ce nu se apucă Maurice Munteanu de sală: "Locul ăla mă deprimă, mediul ăla nu mi se adresează, dar aș face TRX"

Eu am fost un om modest. Am învățat totul de la George Grigoriu. Este cel mai mare descoperitor de talente.

Am făcut patru ani lecții de canto cu el. El mi-a zis că trebuie să mă reinventez, să nu vin că un om de pe strada, trebuie să am costume sclipitoare, după care deschid gura. Atunci, am avut ocazia să cunosc de la designeri, la oameni care m-au ajutat să arat astfel și să mă prezint așa pe scena, de la coregrafie la ținute. Fiecare spectacol al meu este diferit,
a mai dezvăluit Fuego pentru wownews.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.