Exclusiv! Sensy s-a cununat civil și pentru prima dată și-a arătat soțul în public. Cum arata Valentin, proaspătul soț al influencerului

Author: Alice Popescu
Actualizat: 04 iul 2023, 00:45

Sensy si Valentin se iubesc de ani de zile

Sursa: Captură YouTube

Influencerul a avut in urma cu cateva zile cununia civila si apoi petrecerea unde au fost invitate numeroase vedete.

Sensy este de acum femeie măritată, cununia civila având loc în urma cu câteva zile, iar cea religioasa urmând să aibă anul viitor. Influencerul a schimbat doua ținute, prima un costum alb stil bărbătesc, iar a doua o rochiță mini cu pene care îi punea silueta în valoare. Împreună cu Valentin, soțul ei, Sensy și-a primit invitații, care mai de care,la localul unde s-a desfășurat evenimentul. Bianca Comanici a fost și ea printre invitații la nunta lui Sensy și a purtat o rochie foarte decoltata.

Citeste si: Mama Geta a venit cu o cutie imensă de bani la nunta Getuței Sterp! Ce dar colosal i-a dat fiicei sale la petrecerea anului. Culiță Sterp a filmat totul

Sensy s-a cununat civil. Cum a fost la petrecerea influencerului

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Am avut o rochie de mireasa scurta și atipica. Mi-am desfăcut și parul. Am lăcrimat pentru că erau toți oamenii aceia apropiați și se uitau la mine și parca simțeau aceleași emoții, a spus Sensy pentru wownews. M-am uitat în ochii lor și am zis, gata, până aici. Dansul mirilor a fost așa lejer, nici nu ne-am chinuit. Daca învățam ceva, uitam totul.

Pentru mine este nunta ideala, însă contează și cum se simt ceilalți. Daca nu iau pulsul, nu văd cum s-au simțit oamenii, nu pot să spun cum este evenimentul. Pentru mine este, da. Contează cel mai mult să stiu ce zic ceilalți, mereu mă gândesc la ceilalți. Nu am băut nimic, nu am mâncat nimic. Este un prim eveniment de asemenea anvergura pe care îl fac, credeam că mă pricep și că mă descurc bine, dar momentan sunt depășită de situație, a mai spus Sensy.

Larisa Udila, prezenta la nunta lui Sensy

Citeste si: Exclusiv! Bianca Comănici, primele impresii de la nunta anului. Ce a observat frumoasa brunetă la cel mai așteptat eveniment al Getutei Sterp: "Este puțin nebisnuit"

Toată lumea s-a implicat, a fost o armata de oameni, fiecare a contribuit. Invitata la petrecere, Larisa Udila a dezvăluit că Sensy și soțul ei trăiesc o poveste de dragoste sincera: "Mă bucur că au decis să își unească sufletele.

Suntem prietene de foarte mult timp, suntem prietene din online și ușor-ușor am legat o prietenie frumoasa. Eu mă așteptam să facă pasul asta, am zis, în sfârșit. Copilul sta cu mama mea de fiecare data când am treaba, a mai dezvăluit Larisa Udila.