Exclusiv! Și-a făcut sau nu Alin o relație după eliminarea de la Casa Iubirii? Fostul concurent a spus adevărul

Author: Alice Popescu
Actualizat: 28 dec 2022, 08:16

Alin, fostul concurent se la Casa Iubirii, a vorbit despre zvonurile conform carora ar avea o relatie dupa eliminare.

Alin, invitat în emisiunea Culisele Iubirii, a vorbit pe larg despre acuzațiile conform cărora ar fi renunțat la Bianca și ar avea o noua relație. Fostul concurent a fost foarte vehement în a-și exprima dorință că Bianca să iasă de la Casa Iubirii pentru că îi duce dorul foarte tare și abia așteaptă să o strângă în brațe. Însă, iată că au ieșit la iveala mai multe acuzații, iar Alin a fost pregătit să vorbească despre ele.

Alin demoteaza acuzatiile conform carora ar avea o alta relatie

Citește și: Exclusiv! George aruncă bomba despre Maria: "Ea are un iubit cu care s-a mutat de când am plecat eu din Spania"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Nu mi-am făcut nicio relație, eu sunt doar cu Bianca.

Nu stiu de unde vin și de ce vin pentru că eu, daca era să am o relație, se afla până acum. Nu cred că cineva accepta așa ceva că tu să fii într-o relație cu altcineva. Nu stiu de la cine sunt acuzațiile acestea sau de ce s-au spus. Daca e din Casa, îmi imaginez de la cine, de afara, poate de pe live-uri.

Alin isi doreste sa faca pasul urmator cu Bianca

Alin spune că nu s-a simțit niciodată folosit de către Bianca așa cum au spus mai mulți concurenți și foști colegi de-ai lor, mai ales că ar fi simțit acest lucru: "Felul cum sta lângă tine, cum te îmbrățișează, din partea ei nu am simțit niciodată că ar fi așa. Pentru ea au fost Bogdan, Marian, Adrian, daca era să fie pentru emisiune, putea să fie cu unul din ei.

M-am uitat la episodul acela cu ea și Adrian când i-a spus că nu se poate îndrăgosti de el. Noi am fost la date-uri, ea este o fire mai liniștită decât în emisiune. Acolo trebuie să fii puțin altfel. Și eu sunt o fire liniștită", a dezvăluit Alin.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?