Exclusiv! Simina Loica a dezvăluit cum se înțelege cu fosta soacră după bătaia încasată de Zănoagă de la Bobicioiu: "S-a supărat pe mine!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 iul 2023, 02:00

Simina Loica si soacra, la cutite

Sursa: Captură YouTube

Frumoasa bruneta spune ca incearca sa mentina o relatie frumoasa cu fostul sot de dragul copilului, mai ales ca asa este civilizat.

Simina Loica se judeca cu fostul soț, Zănoagă pentru custodia lui Domi chiar daca cei doi se înțeleg bine. Se pare că fostul soț își dorește că micuțul să stea mai multe zile la el, respectiv 4, iar Simina spune că Zănoagă nu are timp pentru Domi și ar trebui să aibe un weekend la doua săptămâni, însă legea își vă spune cuvântul în cazul divorțului lor. Mai mult, bruneta îi permite lui Zănoagă să vina cu soția sau viitoarea iubita acasă la ea pentru a-l lua pe Domi pentru că de acum, și Bobicioiu s-a mutat definitiv la ea și

așa este normal să se întâmple într-o familie normala. Cât despre relația cu fosta soacra, Simina spune că mama lui Zănoagă s-a supărat pe ea.

Citeste si: Exclusiv! Ce spune Natalia despre controversata Bianca de la Casa Iubirii. Cum ar putea ajunge concurenta în Marea Finală. Îl folosește sau nu pe Alin?

Simina Loica si fosta soacra, la cutite

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ați văzut că la Gala s-a supărat și ea pe mine, am stat lângă ea, am vorbit, a

dezvaluit Simina pentru wownews. Eu daca stiu că Domi pățește ceva, vai...O înțeleg, e mama e băiat. Apreciez că au fost lângă el, eu nu l-am obligat pe Alex să se bata cu Bobi, a fost dorință lui, și-au îndeplinit dorință și de acum încolo e treaba lor. Alex n-o să mai aibă meciuri în RXF, din cate am înțeles. Alex l-a provocat pe Bobi.
Nimeni de la ei nu s-ar fi gândit daca Bobi ar fi fost în Salvare. S-ar fi bucurat de victorie. Bobi a stat la ușa și mă întreba mereu.

Bobicioiu si Neveu vor intra in ring

Simina a recunoscut că Bobi și Zănoagă nu s-au bătut pentru sau din cauza ei așa cum Bobi nu se vă bate cu Neveu din cauza că el a făcut câteva declarații despre bruneta.

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a mai declarat că Neveu oricum așa face pentru popularitate.