Exclusiv! Simina Loica despre noua iubită a lui Alex Zănoagă: "Să aibă grija de ea, să o întrețină"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 20 iun 2023, 00:10

Simina Loica a vorbit despre noua iubita a lui Zanoaga

Sursa: Instagram

Simina Loica a vorbit in premiera despre noua iubita a fostului ei sot, dar si despre despartirea temporara de Bobicioiu.

Fosta sotie a lui Zănoagă a vorbit în primul rand despre despărțirea fulgerătoare de Bobicioiu cu care ulterior s-a împăcat, însă faptul că oamenii vorbesc despre relația lor incontinuu iar prietenii celor doi nu cred în relația lor, au determinat-o pe Simina să se îndepărteze de iubitul ei și lucrurile să se răcească intre ei. Mai mult, fosta concurenta de la Puterea Dragostei a povestit pentru wownews și faptul că fară să își dea seama, s-a lasat influențată.

Citeste si: Exclusiv! George, afectat de eliminarea de la Casa Iubirii. Ce se întâmplă între el și Maria acum: "Mi-aș dori să o cunosc cum e ea, să îmi spună ce nu a putut să îmi zică"

Simina Loica s-a impacat cu Alex Bobicioiu

"Bobicioiu se înțelege foarte bine cu Dominic. Copilul se înțelege foarte bine cu el.

Nu îmi amintesc ceva să ne fi deranjat așa tare. Eu stiu că el nu greșește, mereu îl suna fetele. Daca iese cu alta fata, înseamnă că nu a fost pentru mine. L-a sunat o fata pe numărul lui, mi-a explicat că nu a vorbit cu ea. Daca unul dintre noi greșește, înseamnă că nu a fost să fie pentru noi. Noi vorbeam și când eram certați, voiam să clarificam.
Amândoi am vrut să ne împacăm. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

El a venit acasă, știe situația, vine aici mereu.

Era ușa închisă, ne-am luat în brațe și ne-am pupat, am făcut ce am simțit. De când suntem împreună, noi nu mai ieșim la petreceri. Ne-am plictisit de cluburi și distracții de genul. Eu nu prea sunt cu alinturile. El îmi mai zice Șimi sau iubito, însă nu avem chestii de genul. 

Citeste si: Imagini exclusive din noua vilă în care s-a mutat Simina Loica cu băiețelul ei: "Nu mă poate da nimeni afară, aici sunt în siguranță!"

Simina Loica vorbeste despre noua iubita a lui Zanoaga

În ce privește noua iubita a fostului soț, Simina spune în gluma că e nou-nouță și că ar trebui să aibă grija de ea: "Să o întrețină, să fie cuminte, să nu o certe. Da, eu nu am nicio problema. Nu avea de ce să sufere, noi nu ne înțelegeam. Mi-aș dori că familia să fie mulțumită, nu am de ce să nu îi doresc fericire, noi nu eram fericiți împreună,

a mai completat Simina Loica.