Exclusiv! Simina Loica, dovada că nu îi poartă pică lui George Zănoagă. Bruneta este foarte apropiată de fiica lui, Zahara

Author: Alice Popescu
Actualizat: 08 aug 2023, 02:30

Simina Loica, detalii despre fiica lui George Zanoaga

Sursa: Instagram

Simina Loica este topita dupa copii chiar daca nu isi doreste sa mai devina mamica prea curand.

Desi Alex Bobicioiu o tot roaga pe iubita lui, Simina sa devina parinti cat mai repede, se pare ca bruneta vrea sa mai astepte o perioada deoarece vrea ca divortul sa fie solutionat si relatia lor sa intre pe un fagas normal. Simina isi doreste sa ramana din nou insarcinta peste cativa ani, insa Bobicioiu ar vrea in sase luni pentru ca isi doreste foarte mult un copil cu ea:" Eu nu mai aștept mult copilul, îmi doresc.

Mai ales că îmi doresc copil cu ea. Vreau doi, un băiat și o fată. Ca în final să fie doi băieți, să aibă grijă de fată. Poate facem gemeni", a dezvaluit Bobicioiu pentru wownews.   

Simina Loica, apropiata de fiica lui George Zanoaga

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Până când cei doi se vor pune de acord asupra acestui aspect, Simina a dezvăluit fanilor sai cât de mult tine la nepoții pe care deja în are. Și mai mult a și arătat imagini cu fiul surorii sale din Germania, dar și cu micuță Zahara, fiica lui George Zănoagă de care îi este foarte dor: "Eu încă păstrez legătură pentru că o iubesc la fel cum îl iubesc și pe Dominic.

Mi-e dor de ea și de fiecare data mă uit aici. E destul de departe, facem o ora jumate până la ei acolo. O iubesc și ne vedem destul de des. Mi-a plăcut poza asta că are parul așa umflat și creț. Am zis să o pun aici, la fel și pe Dario.

Simina Loica si George Zanoaga au avut la un moment dat un conflict

După ce s-a aflat că Simina are o relație cu Bobicioiu, au ieșit câteva detalii la iveala în legătură cu fratele lui Zănoagă care a dezmințit faptul că ar fi lovit-o pe fosta sotie a fratelui sau: "Eram în casă în momentele alea, nu știu dacă ea a auzit că sunt în casă, bine, cred că știa. În momentul ăla a avut ghinionul să fiu în casă.

Nu am agresat-o. Pur și simplu am ridicat tonul la ea și s-a panicat.", a declarat George la momentul respectiv.

 

 

Taguri: