EXCLUSIV! Stelistul Paul Pirvulescu se cununa cu sora Elenei Gheorghe! Mireasa e insarcinata in luna a patra!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:10

Nici nu s-a terminat bine nunta Elenei Gheorghe, unde invitatii au petrecut ca-n basme, trei zile si trei nopti, ca familia Gheorghe mai are un eveniment la fel de important de dus pana la capat. Sora mai mica a Elenei, Ana, se va cununa civil cu stelistul Paul Pirvulescu, luni, 28 octombrie, in prezenta a peste 200 de invitati.

Nici nu s-a terminat bine nunta Elenei Gheorghe, unde invitatii au petrecut ca-n basme, trei zile si trei nopti, ca familia Gheorghe mai are un eveniment la fel de important de dus pana la capat. Sora mai mica a Elenei, Ana, se va cununa civil cu stelistul Paul Parvulescu, luni, 28 octombrie, in prezenta a peste 200 de invitati.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”


Cununia
de logodna va avea loc in comuna Clinceni, la biserica unde preot paroh este chiar tatal surorilor Gheorghe. Petrecerea se va tine in Pipera, la  Aristocrat, incepand cu orele 16.00. Atat ziua, luni, cat si ora, 16.00, au fost alese special de viitorii insuratei in functie de programul echipei Steaua, tocmai pentru ca jucatorii si staff-ul tehnic sa nu isi dea programul incarcat peste cap. Duminica, inainte de eveniment, echipa lui Reghecampf va juca cu Gloria Bistrita si, imediat dupa nunta, fotbalistul va intra in cantonament pentru a pregati meciul din Cupa Romaniei cu Concordia Chiajna. 


Surse apropiate cuplului sustin pentru WOWbiz.ro ca Ana este insarcinata in luna a patra. Carcotasii ar spune ca acesta ar fi motiv pentru care sora Elenei Gheorghe se casatoreste atat de repede, insa nu e deloc asa. Cei doi tineri sunt foarte indragostiti unul de celalalt si, in ciuda faptului ca se cunosc de doar 11 luni, ei au preferat sa nu mai amane cununia civila pana in vara.


"Am hotarat sa facem nunta la vara iar luni ne vom cununa civil si vom sarbatori logodna. Pentru vestimentatie, am apelat la prietena mea, Ana Radu, care mi-a facut doua rochii spectaculoase, iar in ceea ce priveste incaltamintea, am optat pentru o pereche de pantofi clasici Jimmy Choo", ne-a declarat, in exclusivitate, Ana Gheorghe.

Cornelia Ionescu