EXCLUSIV! ”Sunt singur și am fost singur și în relația cu ea” Flavius, atac direct la adresa Ancăi. Ce spune fostul concurent de la Casa Iubirii despre presupusa relație cu o femeie mai în vârstă

Author: Madalina Maftei

”Ideea este că eu sunt singur, am fost singur și când am intrat în casă”

Sursa: Instagram Flavius

După declarațiile tranșante ale Ancăi, acum, Flavius trece la atac. Fostul concurent de la ”Casa Iubirii” a făcut mărturisiri fără perdea.

După despărțire, Flavius și Anca au început să facă mărturisiri după mărturisiri din culisele relației lor. Recent, șatena a făcut o serie de declarații tranșante despre fostul partener, spunând că era implicat într-o altă relație atunci când erau împreună. Acum, Flavius a ieșit public și a răspuns acuzațiilor fostei partenere.

Anca vrea să se răzbune pe Flavius 

Flavius și Anca au format un cuplu în ”Casa Iubirii”, însă relația lor s-a încheiat rapid după terminarea primului sezon al emisiunii.

De atunci, cei doi au făcut declarații tranșante despre relația lor, implicit fiecare partener și-a spus oful public.

”Să se răzbune(...) Probabil a ținut în ea sau, poate, când eu am zis că îmi doresc o persoană foarte ok și când i-am văzut bunătatea în suflet și ea tot timpul zicea: bă, eu nu am bunătate în suflet, sunt o persoană rea și rece, poate chiar așa era”, a

spus Flavius despre Anca.

Citește și: Imagini unice din culisele emisiunii fenomen Casa iubirii! Iată ce declarații uluitoare au făcut concurenții despre modul în care s-au pregătit pentru luna februarie în care vor celebra dragostea! "Ne simțim bine! E o atmosfera plăcută!"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

De ce a ales Flavius să se despartă de Anca printr-un mesaj?

Flavius a mărturisit în emisiunea moderată de Bianca Comănici, ”Culisele Iubirii”, că a ales să-i spună Ancăi adio pentru că nu mai aveau ce să-și spună. Fostul concurent a precizat că relația lor s-a încheiat chiar în ultima zi de filmări la Casa Iubirii, sezonul 1.

”(nr. De ce ai ales să te desparți de ea printr-un mesaj?) Eu am simțit, sincer, că despărțirea noastră s-a produs după ultima zi de filmări(...)Știi

ce e mai amuzant de atât, faptul că tu îmi spui că mă iubești și eu nu simt”, a spus Flavius.

Flavius, rupe tăcerea despre relația secretă. Este tânărul cu o femeie mai în vârstă decât el?!

În urma acuzațiilor pe care Anca le-a lansat la adresa sa, Flavius a mărturisit că a fost singur în tot acest timp și nu a existat o altă femeie în viața lui, atâta timp cât era într-o relație cu șatena.

”Ideea este că eu sunt singur, am fost singur și când am intrat în casă, cred că am fost singur și în relația cu Anca, dacă stau să mă gândesc. Sunt singur, nu am relație”, a mai spus Flavius, după acuzațiile pe care i le-a adus Anca.

Citește și: Robert, pus la zid în Casa iubirii! Andrei a lansat replici acide la adresa colegului său! Iată de la ce anume a plecat cearta lor aprigă! „M-a acuzat de ceva ce nu-i adevărat!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.