EXCLUSIV! Tibi Clenci, primele imagini alaturi de fiul lui. La ce varsta "frageda" s-a casatorit noul jurat de la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 03 ian 2022, 16:43
Tibi Clenci, juratul "Bravo, ai stil! Celebrities", a facut dezvaluiri despre experientele personale si profesionale care l-au transformat intr-unul dintre cei mai apreciati fotografi de fashion din lume.
Sursa: Arhiva personala

Tibi Clenci, renumitul fotograf din industria fashion, un adevarat profesionist cu numeroase distinctii a povestit cum este sa fie tata si sot.

Tibi Clenci are o cariera de peste 25 de ani in lumea fotografiei, cum ii place lui sa spuna, de peste un sfert de veac: "Sunt tanar, pustan...Eu vorbesc din propria mea experienta, este clar ca este vorba si de talent, dar trebuie sa descoperi ceea ce iti place si sa te antrenezi ca un sportiv de performanta zi de zi, chiar de doua ori pe zi. Daca vrei performanta, numai asa poti sa ajungi mai departe.

Sa depasesti nationalele si sa ajungi la cluburile mari "artistice sportive" e o reusita prin prisma talentului descoperit si prin împletitură carea viscerala a tuturor eforturilor."

Citeste si: Juratul Bravo, ai stil! 2021, Tibi Clenci, aplaudat la scena deschisa. Ce dezvaluire a facut in legatura cu fiul lui. Putini barbati ar face asta pentru o femeie. Anda Adam, cu ochii in lacrimi

Unde a studiat Tibi Clenci, noul jurat de la "Bravo, ai stil! Celebrities" 2021, sezonul 7

Tibi Clenci, noul jurat de la Bravo, ai stil! 2021  a dezvaluit ca studiile si le-a terminat in tara, iar in strainatate a avut o bursa. In plus, juratul mai spus ca ii place sa studieze, fiind un autodidact oriunde s-ar afla.

Am studiat in strainatate, dar nu in sensul de 4-5 ani de facultate.

Am avut o bursa in timpul primei facultati de Educatie Fizica si Sport si s-a retinut ca am studiat. Eu studiile mi le-am facut acasa si sistemul educational de acasa, se pare ca a dat roade. Pe deasupra eu sunt si un autodidact si daca ma aflu in strainatate, aici sau zbor, oriunde as fi, eu studiez. Deci, n-am studiat mult in strainatate, majoritar a fost in Romania.

Citeste si: Cum a ajuns Tibi Clenci sa jurizeze "Bravo, ai stil!" sezonul 7? Am spus "Nu pot vorbi, va rog frumos!" Unde "presta" fotograful

Tibi Clenci, unul din cei mai buni fotografi romani de talie internationala, a si explicat motivele pentru care se intoarce mereu in tara chiar daca petrece foarte mult timp in strainatate: "Romania este casa mea, casa noastra, noi romanii suntem legati printr-un juramant de stramosii nostri, e ceva fantastic.

Eu sunt un nomad, imi petrec sapte luni din an in strainatate, intre continente. Vad lumea in multitudinea ei. In plurivalenta ei, descopar oameni si descopar moduri de a fi. Ma intorc mereu acasa si ma bucur de experientele mele sia bucur de aceasta experienta, sa ma intorc acasa la voi, la noi."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Compromisurile lui Tibi Clenci, noul jurat de la "Bravo, ai stil Celebrities" 2021, sezonul 7

Intrebat daca a facut compromisuri in cariera, Tibi Clenci, juratul sezonului 7 Bravo, ai stil! Celebrities, a declarat ca a facut compromisuri pentru a ajunge unde este acum.

Da, am facut compromisuri in cariera. Am invatat noptile, am invatat zilele. Nu am iesit la beri cu baietii atunci cand am fost invitat. M-am antrenat fizic, spiritual, in toate felurile. Practic, nu am petrecut timpul asa cum ar fi trebuit sa o fac la varsta respectiva. M-am ancorat de cei care trebuiau sa imi arate calea catre succes, iar acele persoane sunt greu de gasit si asta numesc eu compromis. Nu m-am jucat. Da, m-am jucat cand eram pustan, insa in liceu si facultate nu mi-am mai permis jucandu-ma in felul acesta.

Aceasta noua postura bucura pentru ca, intorcandu-ma acasa, intotdeauna am considerat ca acasa se intampla lucruri bune si trebuie sa se intample lucruri bune."

Tibi Clenci, jurat "Bravo, ai stil! Celebrities": Ce calitati trebuie sa aiba concurentele?

"Ele deja au calitatea fizica, nu le cere nimeni sa o schimbe. Noi iubim fetele oricum ar fi ele, indiferent ca au 1.78, ca au tinute de top model sau au 1.50. Asta nu e deloc relevant. E adevarat, e mult mai usor in situatia unei fete care detine corpul unui topmodel sa fie jurizata, dar eu, ca fotograf de moda, ma intalnesc cu diverse muze si sper in continuare sa intalnesc muze peste muze.

Inteligenta le face pe fete sa depaseasca nivelul frumusetii si sa se situeze intr-o zona de carisma."

Citeste si:// CONCURENTE Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7// Descoperă cele 9 vedete care vor lupta pentru premiul cel mare

Cum isi imparte Tibi Clenci, juratul de la "Bravo, ai stil! Celebrities", viata intre cariera si viata de familie?

"E ceva extraordinar. Eu sunt casatorit din frageda pruncie, de la 23 de ani. Am o sotie extraordinara, care m-a sustinut din prima clipa pana acum si sigur o va face si de acum incolo. Toate plecarile mele sunt un motiv de bucurie atunci cand ma intorc acasa. Viata mea profesionala, aici in Europa, e acelasi lucru pentru ca oriunde ma duc, calatoresc cu familia"