Exclusiv! Toată lumea îl știe drept fostul iubit al cântăreței Jo, însă abia acum Juno a dezvăluit cine îl sprijină în cele mai grele momente

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 sep 2022, 14:13

Ce spune cantaretul Juno despre actorie

Sursa: Instagram

Alex Stanciu, cunoscut publicului drept Juno, a recunoscut ca a trecut si prin momente mai putin fericite in viata chiar daca este tanar.

Cântărețul care a cochet și cu actoria la un moment dat, oamenii având ocazia să îl vadă pe micul ecran într-un serial TV, a mărturisit în exclusivitate pentru kanald.ro faptul că de multe ori a făcut alegeri proaste în viață, însă de fiecare data, cei care au fost alaturi de el că și sprijin moral, au fost părinții lui. Juno, care acum are 24 de ani, a mai adăugat faptul că își dorește că oamenii să îl vadă că pe un artist complet:" Aș vrea să știe că sunt un artist complet, că fac și rap,

și afrobeat și fac și dans și zic asta pentru că poate nu am reușit să fiu înțeles de toți sau poate de unii cu totul."

Juno: "Mama mi-a facut o gluma si mi-a zis ca seman cu Johnny Depp"

Citeste si: Exclusiv! George Tănase a vrut să știe cât costă rochia de cununie a logodnicei sale, Lorena: "Am dorit să stiu dinainte și cum arata, și cât costa și, da, a fost foarte frumoasă!"

Chiar daca este pasionat de actorie, Juno spune că nu ar da-o pe muzica: "Nu aș da niciodată muzica pe actorie, însă mi-ar placea să joc alaturi de Johnny Depp. Mi se pare un tip foarte smart. Și mama mi-a făcut o gluma și a zis că semăn cu el, îmi place, mi se pare artist. Și da, și eu am tatuaje. Am 4 și mi-e foarte greu să aleg care este cel mai de suflet.

Nu îmi fac ceva aiurea. Vreau să îmi amintească de ceva. Vreau să țin minte o esență din momentul prezent. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce il sensibilieaza cel mai mult pe Juno

Cel mai mult mă sensibilizează părinții mei. Muncesc foarte mult, am o familie super iubitoare și super deschisa care mă susține în tot ce fac.

Până la ultima lor suflare m-au sprijinit. Ar munci incontinuu daca asta m-ar ajuta pe mine să fac fac o piesa. Eu am luat multe decizii idioate, au fost alaturi de mine moral.

Citeste si: Exclusiv! De ce nu se apucă Maurice Munteanu de sală: "Locul ăla mă deprimă, mediul ăla nu mi se adresează, dar aș face TRX"

Cât despre muzica pe care o compune, Juno crede că se simte inspirat de sentimentele lui și a altor oameni:" Foarte des, am observat asta în ultima vreme, prezenta feminina. Nu sunt un cuceritor, eu îmi dau seama când e bine. Stiu când e ok să mă duc la o fata în club, nu sunt cel mai mare gagicar și nici cel mai mic,

a glumit Juno.

 

Taguri: