EXCLUSIV Unde a fost Patrocle în tot acest timp. Stăpânului celui mai căutat câine din România nu i-a venit să creadă: „Nu au vrut să ia niciun leu din recompensă”

Autor: Laura Macovei

EXCLUSIV Unde a fost Patrocle în tot acest timp. Stăpânului celui mai căutat câine din România nu i-a venit să creadă: „Nu au vrut să ia niciun leu din recompensă”

Sursa: Facebook

Patrocle, cel mai căutat câine din România, a fost găsit, iar stăpânului acestuia nu i-a venit să creadă unde se adăpostea micuțul.

Patrocle, câinele dispărut în urmă cu mai bine de o lună, a fost găsit. Unde se afla patrupedul în tot acest timp?

Patrocle a fost găsit într-o curte din Colentina

Teodor Ștefan, stăpânul lui Patrocle, a fost sunat marți de dimineață și informat de faptul că Patrocle a fost găsit. Patrupedul se afla de mai bine de o lună în curtea unor domni, unde a fost bine îngrijit și răsfățat.

„Patrocle a fost găsit în dimineața zilei de marți. Cei care l-au ținut la ei în curte încă de pe 4 aprilie, în Colentina, au văzut ieri un articol pe un site despre Patrocle și recompensa mărită și azi dimineață ne-au sunat, ne-au trimis fotografiile și un video cu el și el era, într-adevăr.

„Teafăr și nevătămat. A avut o sperietură cu o mașină și un tramvai, dar totul s-a terminat cu bine.

A încercat să traverseze bulevardul Colentina și l-a șters ușor o mașină, a rămas în mijlocul liniilor de tramvai și a oprit și tramvaiul. Nu a fost rănit grav. Așa a ajuns speriat la poarta celor doi oameni. Era dimineața în fața magazinului lor, un fast food.

Azi dimineață m-am dus în Colentina la vreo 2-3 km de locul unde l-am căutat după 3 aprilie timp de două săptămâni non stop, dar nu l-am găsit acolo, pentru că era în curte la acești domni.

Petre Valentin și Petre Mariana se numesc. Sunt niște oameni extraordinari, care au avut grijă de el și l-au îngrijit timp de o lună”, a spus Teodor Ștefan pentru kanald.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Cei care l-au găsit pe Patrocle nu au vrut niciun ban din recompensă

Teodor a mai rămas surprins de bunătatea celor doi, care nu au acceptat să primească niciun ban din recompensa oferită pentru găsirea lui Patrocle.

Citește și: ”Patrocle este în drum spre casă”. Cel mai căutat cățel din România a fost găsit! Cum a supraviețuit acesta

„Acum eu am plecat cu Patrocle din București și îl duc acolo de unde l-am adoptat anul trecut în noiembrie și unde clar este mai bine decât aici. E mult mai liniște, nu sunt mașini, trafic sau pericole. El revine la prima lui casă, dar întotdeauna va avea cea de-a doua lui casă aici, la mine.

De asemenea, cei care l-au găsit nu au vrut să ia niciun leu din recompensă.

Au zis că nu concep asta, vor doar ca el să fie îngrijit și fericit,” a mai spus stăpânul lui Patrocle.