EXCLUSIV! Unde a lucrat Gabriel Cotabita inainte sa devina celebru! Juratul KIDSing isi auzea melodiile cand manca la cantina!

Autor: A.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:28

Multi copii isi doresc sa ajunga artisti cunoscuti, precum Antonia, Wilmark sau Gabriel Cotabita, juratii celui mai tare show televizat pentru cei mici, KIDSing, care va debuta in aceasta toamna la Kanal D.

Gabriel Cotabita, juratul KIDSing, cea mai tare emisiune pentru copii care va incepe din toamna la Kanal D, a marturisit faptul ca, inainte sa devina celebru, lucra ca inginer, iar intr-o pauza de masa si-a auzit melodia cantata de el la radio! Atunci a inceput succesul lui.

“Succesul l-am simtit prima data cand eram la serviciu, ca inginer, la Centrul de Calcul ISPE, din Bucuresti. Eram cu o colega si mergeam in pauza de masa sa mancam, la cantina.

Si se auzea la radio, dintr-un birou cu usa deschisa, ultima piesa pe care o lansasem eu. Si fara niciun fel de intentie am zis: „Asta sunt eu”. Nu ascultam radioul, nu stiam cand se difuzau piesele mele, nu ma interesa. Si colega mea a facut ochii mari si zice: „Cum adica esti tu?”.  „Da, sunt eu”. „Tu esti ala pe care il cheama Gabriel Cotabita si canta?” Si din momentul acela s-a schimbat relatia dintre noi doi.
Am inceput sa imi dau seama ca s-a intamplat ceva. Aveam succes si nu stiam ce sa fac cu el", a marturisit juratul KIDSing, Gabriel Cotabita. Cantaretul a vorbit si despre momentul in care s-a consacrat cu adevarat.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16764111/1/media-140739735308532300.jpg
Antonia, Wilmark si Gabriel Cotabita sunt juratii show-ului KIDSing, care va aduce, din toamna, atmosfera marilor concerte pe micul ecran!

Traieste fiecare clipa alaturi de cele mai bune voci de copii din Romania! KIDSing este un concurs muzical, ce se adreseaza micutilor cu varste intre 7 si 14 ani, precum si sustinatorilor acestora

– membri ai familiei, prieteni, profesori etc. Cei mai talentati si carismatici copii vor avea ocazia sa fie vazuti, ascultati si apreciati de o tara intreaga. Iar marele premiu nu este deloc de neglijat! Cel mai talentat copil va castiga fabuloasa suma de 20.000 de euro!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”