EXCLUSIV! Unul dintre cateii lui Madalin Ionescu a fost furat de tiganii din Deva! Norris, recuperat ca-n filmele de actiune!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:43

Actiune ca-n filme la Deva pentru recuperarea unuia dintre puii de caine pe care Madalin Ionescu i-a facut cadou la sfarsitul anului trecut.

Dintre puii de catei rasa Malamut pe care Madalin Ionescu i-a oferit la sfarsitul anului trecut spre adoptie, unul dintre ei a ajuns la Anca Ciota, reporter la emisiunea WOWbiz. Mare iubitoare de animale, Anca s-a indragostit pe loc de frumosul Norris si nu s-a lasat pana cand nu l-a vazut in curtea parintilor ei, la Deva. Toate bune si frumoase pana seara trecuta, cand catelul a disparut fara urma din curte.

„De obicei Norris nu sta nesupravegheat, insa la un moment dat mamei mele i-a sunat telefonul si a intrat in casa sa raspunda. Apoi a auzit un latrat mai speriat, iar cand a iesit afara cainele disparuse. L-a cautat pe strada, insa Norris nu era nicaieri. Un vecin i-a spus ca a vazut trei indivizi sarind gardul la noi in curte si atunci si-a dat seama ca a fost furat”, a povestit Anca Ciota pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De aici, lucrurile au luat o intorsatura spectaculoasa, parca desprinsa din filmele de actiune. Familia Ancai a alertat imediat politia, a tiparit afise si a inceput in paralel sa faca propria ancheta.

„Prin intermediul unui prieten am ajuns la un taximetrist care avea relatii in tiganime, in Deva. Prin acesta s-a ajuns la un alt tigan, care s-a aratat dispus sa ne ajute.

A chemat mai multi indivizi si i-a intrebat daca stiu ceva de caine. La inceput n-a recunoscut nici unul. Vazand asta, tiganul l-a luat pe unul dintre ei si a inceput „sa-l arda”. Cateva minute mai tarziu, cainele a aparut de sub pat si a fost adus acasa. Am inteles ca este o practica, sa furi caini de rasa si sa-i vinzi ulterior. Intre timp, politia alertase toate cabinetele veterinare din Deva, in cazul in care venea cineva sa inregistreze cainele”, a mai povestit Anca pentru WOWbiz.ro.
Ea a mai spus ca intentioneaza sa mearga la veterinar pentru a-i introduce catelului un cip.

 

Taguri: