Exclusiv! Visul lui Emily Burghelea de a deveni din nou mamă s-a împlinit: "Da, ne mai dorim încă 3 copii!" Cum a reacționat soțul ei când a aflat vestea cea mare

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 12 mai 2023, 00:55

Emily Burghelea mai are o fetita pe nume Amedea

Sursa: Instagram

Emily Burghelea va deveni din nou mamica. Frumasa vedeta este insarcinata cu cel de-al doilea copil al cuplului.

Frumoasa vedeta este în culmea fericirii de când a aflat că vă deveni din nou mămică, însă surpriza cea mare a fost în momentul în care nici macar nu se așteptă la acest lucru, mai ales că stările sale de rău erau mereu puse pe seama epuizării și a programului încărcat. Astfel, Emily ajunsa de urgenta la spital, a aflat și marea veste care a șocat-o nu doar pe ea cât și pe soțul ei, Andrei.

Citeste si: Betty Salam a recunoscut: "A fost o perioadă când tata a fost supărat pe mine. Ceream oricui sfaturi numai lui nu!"

Emily Burghelea isi doreste o familie numeroasa

Cu toate acestea, Emily a declarat într-un interviu exclusiv pentru kanald.ro faptul că mereu și-a dorit o familie numeroasa și că nu se vă opri până nu va avea trei copii: "Nu ne mai dorim un copil, ne mai dorim 3! Suntem foarte tineri și foarte muncitori! Ne dormi să evoluam la fel de

frumos că și până acum!"
Momentan, până or să ajungă la cei trei membri ai familiei, cu siguranță, Andrei și Emily se bucura și își fac planuri pentru micuța sau micuțul care va veni pe lume peste 9 luni.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cât despre relația cu soțul ei, după căsătorie și după ce deja a apărut în viață lor de un an și 4 luni, Amedea, Emily spune că nu se putea mai bine. Lucrurile intre ei nu s-au schimbat, din contra au evoluat în bine și sunt mai uniti că niciodată: "Se spune că viață este diferita după ce semnezi acele acte însă pentru noi nu a fost așa! Suntem la fel de uniti și dedicați că și înainte de căsătorie!"

Emily este mereu plina de surprize, însă asta a întrecut-o pe toate, mai ales că soțul ei, Andrei chiar a declarat că: "Încă sunt șocat"

Emily Burghelea isi surprinde mereu sotul

Evident că aceasta este cea mai mare veste pe care i-a dat-o până acum pentru că nu este zi de la Dumnezeu în care frumoasa vedeta să nu îl surprindă pe soțul ei cu tot felul de lucruri care uneori poate să îl calce pe nervi pe Andrei: "Emily Burghelea face mereu ceva amuzant care îl enervează pe

Andrei! Spre exemplu, am fost la niste prieteni unde am stat până tărziu. Pe Amedea am culcat-o la 9 iar pe la 12 eu am adormit pe canapea în toiul discuției! Când a venit Andrei să mă trezească am reacționat dubios și m-am culcat la loc! Emily a reușit iar să-l enerveze pe Andrei:))))) Slava Domnului, de aceasta data nu m-a postat pe Instagram, a dezvăluit vedeta în exclusivitate pentru kanald.ro