EXCLUSIV! Viviana Sposub despre George Burcea: "Mă ocup întotdeauna de dezastrul din urma lui"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 mar 2022, 10:33

Viviana Sposub, rasfatata cu preparate culinare de George Burcea

Viviana Sposub, prezentatoarea matinalului "Dimineata cu noi" a recunoscut ca desi ea si iubitul ei sunt moldoveni amandoi, doar George este responsabil cu gatitul.

Vedeta Kanal D a dezvaluit ca de cand cu matinalul si mai ales in urma cu cateva luni de cand era concurenta la "Bravo, ai stil! Celebrities", nu ii ramanea foarte mult timp decat pentru a se pregati de show-ul de stil si acum este cu atat mai dificil sa se ocupe si de alte activitati in afara de tot ce tine de emisiunea de televiziune. Asa ca sarcina principala ii revine lui George Burcea de a gati si prezentatoarea TV recunoaste ca partenerul ei de viata se pricepe de minune intr-ale artei culinare pentru ca, nu-i asa, moldovenii chiar stiu

sa gateasca.

Citeste si: EXCLUSIV! Ce a aflat Bursucu despre Viviana Sposub la repetiții: "Manca-ți-aș gura ta, cu cine lucrez!"

Viviana Sposub, despre pasiunea lui George Burcea de a gati

"George gateste foarte bine, este si el moldovean de la Botosani. Are niste retete care imi plac foarte mult. Dimineata desi mi-a promis ca se trezeste odata cu mine, pe la 5 si ceva deschide un ochi, ma intreaba daca am mancat.

La ora aia am mancat si desertul si tot si plec spre munca. Il iert si il las sa doarma", a dezvaluit Viviana pentru canalul online wownews.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cat despre trezitul dimineata, Viviana spune ca a mai experimentat ore atat de matinale si este obisnuita, insa "pe vremea aia ma trezeam la 3, acum ma trezesc la 4. Acum apreciez si ora aia in plus. Acum, la 4, 4 si ceva. Trebuie sa si mananc, sa imi fac cafeaua, sa pregatesc materialele pentru emisiune. Nu sunt o persoana matinala, insa viata ma impinge spre aceasta etapa."

Citeste si: EXCLUSIV! Cum arăta Viviana Sposub în liceu și de ce i se spunea Madalina Manole de Botoșani. Schimbarea este cu adevărat uriașă pentru frumoasa prezentatoare TV

Viviana Sposub: "Iau in considerare ca intr-o zi poti sa pierzi totul"

Cat despre Bravo, ai stil!, Viviana spune ca a fost un proiect foarte dificil care a solicitat-o la maxim, dar nu i s-a parut atat de dificil pentru ca recunoaste ca a facut ce i-a placut.

Cat despre vestea pe care a primit-o in legatura cu matinalul, prima persoana pe care a anuntat-o a fost George si apoi mama ei. "De cand am intrat in televiziune, lucrurile au mers din bine in mai bine. Sper sa fie asa. Eu iau in considerare ca intr-o zi poti sa pierzi totul. George are mai mare incredere in mine decat eu in mine. El mereu spune ca cineva imi va vedea potentialul si voi ajunge undeva.
"

 

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.